Martin Möller, Fotbollsutvecklare Pojkar 2004


Martin kommer från början från Halland och har en fotbollsbakgrund som spelare i Falkenberg som sen avslutades i Helenelund (numera Sollentuna FK). Sedan i slutet på 90-talet har han varit tränare i olika typer av miljöer (akademi, bredd, seniorlag och framför allt i skola på alla nivåer). Sedan 2012 har han arbetat med fotboll på heltid som bla tjänsteman i spelarutbildningsfrågor på Upplands FF, tränarutbildare, NIU-instruktör i gymnasiet, skolinstruktör grundskolan, mm.
Han har utbildningsnivån UEFA Advanced Diplom och UEFA Elite Youth Diplom.

Johan Arneng, Spelarinstruktör/tränare Pojkar 2004

Johan Arneng, som är ursprungligen från Sunne i Värmland, kommer vara spelarinstruktör /tränare. Johan har en lång proffskarriär bakom sig med bland annat Degerfors, Empoli, Djurgårdens IF, Syrianska, Vålerenga och IK Sirius FK som klubbadresser. Idag är han bland annat expertkommentator på Eurosport och är tränare i Sigtuna IF FK:s P05. Johan har utbildningsnivå UEFA B.

Jonas "Bylle" Bylund, Spelarinstruktör/tränare Pojkar 2004 

Jonas Bylund avslutade sin spelarkarriär förra året i Vallentuna och är mest känd för sin långa karriär i IK Sirius FK men han har också representerat Valsta/Syrianska och grekiska Panetolikos. Jonas (eller "Bylle" som de flesta känner igen honom genom) kommer att vara spelarinstruktör/tränare i teamet med ansvar målvakterna. Jonas har utbildningsnivån Målvakt B.

Stefan Nilsson, Spelarutbildare Pojk

Stefan har varit spelarutbildare på pojksidan sedan 2007. Han är den operativt ansvarige och kvalitetssäkrar SvFF:s verksamhet ute i distrikten. Stefan hade en spelarkarriär på elitnivå 1974-1988. Han har var varit tränare på olika nivåer och var också assisterande ungdomsförbundskapten.
Utbildning: Fil. Mag. Pedagogik, Förvaltningsutbildning, Statskunskap och Ekonomi och inom fotbollen UEFA Advanced Diplom och UEFA Elite Youth Diplom.