Under 2018 har distriktslagsverksamheten omarbetats efter direktiv från SvFF. Direktiven är tydliga och i grunden handlar det om att fler ska före och efter utevcklingslägret få möjlighet att ta del av vår verksamhet. Varje distrikt har utifrån sina förutsättningar fått utarbeta ett sätt att uppfylla de kraven. Här är utdrag från direktiven:

Riktlinjer för SDF:s aktiviteter i selekterad verksamhet i förbundsmiljö:

Innan Utvecklingslägret:
• Ingen selekterande verksamhet i distrikten före 1 januari det året spelaren fyller 15 år.
• 4 utbildningsträffar ska genomföras innan Utvecklingslägret för de spelare som är uttagna till Utvecklingslägret. Minst 1 av träffarna ska innehålla övernattning.
Under Utvecklingslägret:
• SDF följer de innehåll som landslagsavdelningarna för pojk/flick avdelningen har arbetat fram. Innehållet utvärderas kontinuerligt tillsammans med SDF.
• Inventering av spelare till första landslagsslägret 15 år
Efter Utvecklingslägret:
• Parallell verksamhet så att fler får samma möjlighet. Parallell verksamhet kan vara både, träning och matchläger.
• Numerären! Fortsätt med stort antal spelare – Öppna inbjudningar.

Se en längre text och bakgrund här!

Kallelse träning P04 Future

Det är dags för första träningen i år för Future P04. Fredagen den 28 februari på Lötens IP i Uppsala.
Se kallelse här!

Tf ansvarig för Future är Martin Möller

Kallelse till futurematch P04

Kallelse till matchen mot Södermanland för future team P04 är nu publicerad.

Kallelse finns här!

Kallelse till Utvecklingsläger Halmstad och Leksand P04

Nu är kallelse till Utvecklingsläger i Halmstad och Leksand klara.
Vi vill tacka alla som bidragit i processen med utbildningen för P04 under året. Vi vill också passa på att tacka IK Nordia för arrangemanget igår när vi gästade Skogsvallen och sista träningsmatchen mot Södermanlands FF inför lägret.

Kallelse finns här!

Kallelse Pojkar 04 - Grillby

Dags för sista träningsmatchen inför uttagningen till Halmstadlägret och Leksandslägret. Vi möter Södermanlands FF i Grillby.

Kallelse finns här!

Kallelse F04 och P04 Östergötland

Efter ett lyckat Svealandsläger är nu kallelser till träningar och matcher i Östergötland publicerade.

Tjejerna åker till Tomtavallen, Igelfors (straxt norr om Finspång) den 9 juni och killarna åker till Linköping den 15 juni.

Kallelse flickor finns här!

Kallelse pojkar finns här!

Informationsträff om F/P 2004

Spelarutbildning - en helhet!

Upplands FF har förändrat verksamheten i enlighet med de nya direktiven från SvFF.
Den 12 december håller vi en informationsträff på Arenahotellet i Uppsala för ledare och föräldrar till aktiva födda 2004 om hur vår verksamhet ser ut 2019 och framåt.

Föranmälan krävs!

Kallelse till träning P04

Uppdaterad 20200206 - Fler spelare kallade!

Nu drar vi igång år två med Upplandslaget P04. Vi kommer att ha träning den 14 februari på Lötens IP, Uppsala. Eftersom vi har med hela 7 spelare på regionalt läger 10-13 februari och spelare från Märsta IK spelar slutspel i futsal-SM så kallar vi fler spelare till samlingen.

Se kallelse här!

Den 28 februari har vi träning för Future P04 - Kallelse kommer den 14 februari till det tillfället.

Kallelse öppen träning P04

Vi annonserade en öppen träning den 18 september men intresset var så stort så att det i stället blev två tillfällen. Den 18 september och 23 september. Är du anmäld och inte kan det nya datumet (23:e sept) så måste det meddelas till martin@upplandsff.se omgående.

Se kallelse här!

Uppdaterad matchkallelse för P04 i Örebro

Den 6 april har vi kallat spelare till två matcher mot Örebro Läns FF i Lillån (strax utanför Örebro). Några spelare kommer att delta i bägge matcherna mer eller mindre omfattande. Anledningen är att alla som åker till Örebro ska få rejält med speltid och inte bara korta inhopp, dock kommer inte alla att få spela exakt lika mycket. Vid återbud kommer nya spelare att kallas in. Kallelse finns här! (Uppdaterad kallelse 5/4 kl 20.54)

Kallelse Pojkar 2004

Under våren nu så har vi haft en intensiv period med Pojkar 2004. Många spelare, ca 250 stycken, har deltagit i vår öppna verksamhet som vi också fortsätter med parallellt med den nu selekterade delen. Den 24 mars är det dags för internmatch på Bälinge IP.
Kallelse till den 24 mars finns här!

Vi startar också upp Futureverksamheten för pojkar 2004 den 30 mars.
Här finns kallelsen för Future team.

För er som är nyfikna så finns det aktuell information om P2004 här!

Kallelse och info P2004

Nu är kallelse till halvdagslägret publicerad. Vi har kallat 33 utespelare och 4 målvakter. Vi kommer att ha en halvdag med teori och praktik. Bildspelet från teorin kommer att publiceras på hemsidan efter helgen så att alla som vill kan ta del av informationen.

Kallelse Pojkar 2004

Nu har vi observerat ca 220 pojkar födda 2004 genom 6 tematräningar och tagit ut ca 66 utespelare och 9 målvakter som kallas till 26:e eller 28:e februari.

Träningar Pojkar/Flickor 2004

Vi kommer helgen den 2-3 februari ha de första tillfällena för P04 och F04. Fram till fredag den 25:e januari kunde man anmäla sig till de träningarna. Här kommer nu kallelse/gruppindelningar till de över 300 flickor och pojkar som anmält sig.

Se kallelse för flickor här!

Se kallelse för pojkar här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter