Upplandslagets tematräning Pojkar 2004

I höst erbjuder vi 5 träningstillfällen, med 45 platser vid varje tillfälle, som är öppna för alla killar födda 2004 att anmäla sig till. Vi kommer att genomföra träningar liknande de som genomförs vid uttagningstillfällena i Januari 2019. Syftet är att du som är nyfiken på vår verksamhet nästa år får bekanta dig med Upplands FF:s spelarutbildning.
Här kan du anmäla dig till träningstillfällena

I höst erbjuder vi 5 träningstillfällen, med 45 platser vid varje tillfälle, som är öppna för alla killar födda 2004 att anmäla sig till. Vi kommer att genomföra träningar liknande de som genomförs vid uttagningstillfällena i Januari 2019.
Syftet är att du som är nyfiken på vår verksamhet nästa år får bekanta dig med Upplands FF:s spelarutbildning.Vi kommer att ha instruktörer på plats som har tidigare erfarenhet av vår verksamhet men kommer också att erbjuda föreningstränare att vara med vid ett eller flera tillfällen och instruera på träningarna. Vi vill att så många som möjligt får ta del av och med en god dialog är med och utvecklar vår verksamhet i fotbolls-Uppland. Som spelare får du anmäla dig till så många tillfällen du vill men du kommer bara att prioriteras vid max två tillfällen. Dvs om du anmäler dig till alla så kan vi bara ge dig möjlighet att delta på två om det är så att platserna tar slut. Finns det lediga platser på alla så kommer du få möjlighet att delta på alla, osv. Kallelse kommer att publiceras på Upplands FF:s hemsida under "Utbildning" och anmälan sker via formulär på vår hemsida.

Här kan du anmäla dig till träningstillfällena