Senaste nytt - Utbildningar för spelare och tränare i Uppland

Kallelse F04

Här finner du kallelsen till samlingen den 24 april för F04 som kommer innehålla teori och genomgång av träning.

F03 - Inbjudan till Öppen verksamhet i Enköping

Upplands FF och distriktslagsverksamheten bjuder in till träning den 13 april på Korsängen, Enköping. Målgrupp för denna samling är samtliga flickor födda 2003 i Uppland. Inbjudan hittar du här!

Uppdaterad matchkallelse för P04 i Örebro

Den 6 april har vi kallat spelare till två matcher mot Örebro Läns FF i Lillån (strax utanför Örebro). Några spelare kommer att delta i bägge matcherna mer eller mindre omfattande. Anledningen är att alla som åker till Örebro ska få rejält med speltid och inte bara korta inhopp, dock kommer inte alla att få spela exakt lika mycket. Vid återbud kommer nya spelare att kallas in. Kallelse finns här! (Uppdaterad kallelse 5/4 kl 20.54)

Inbjudan F03

Upplands Fotbollförbund och distriktslagsverksamheten bjuder in till träning den 29 mars kl.19.15 på Bälinge IP. Målgrupp för denna samling är flickor födda 2003 i Uppland. Inbjudan till denna finner du här!

Två internmatcher F04

Den 17 mars har Flickor 04 två stycken internmatcher på Lötens IP. Kallelsen till dessa finner du här!

Kallelse F04

Den 10 mars har flickor 04 träning på Lötens IP, Hemvisten (AD-hallen), klockan 15:45. Kallelsen till den finner du här!

Kallelse och info P2004

Nu är kallelse till halvdagslägret publicerad. Vi har kallat 33 utespelare och 4 målvakter. Vi kommer att ha en halvdag med teori och praktik. Bildspelet från teorin kommer att publiceras på hemsidan efter helgen så att alla som vill kan ta del av informationen.

Kallelse Pojkar 2004

Nu har vi observerat ca 220 pojkar födda 2004 genom 6 tematräningar och tagit ut ca 66 utespelare och 9 målvakter som kallas till 26:e eller 28:e februari.

Inbjudan till träning F04

Upplands FF bjuder in till teori och träning söndag 3 mars på Lötens IP. Målgrupp för denna samling är flickor födda 2004 i Uppland som inte deltagit vid senaste träningen med Upplandslaget den 14 februari.

Begränsat antal platser: 36 utespelare + 4 målvakter.

Se mer info här!

Kallelse F04

Den 14 februari äger en träningskväll rum på Årsta IP för flickor 04. Kallelsen till den hittar du här!

Kallelse Cup Kommunal F02

Nu på fredag och lördag spelar Flickor 02 slutspel i Cup Kommunal på Bosön mot Stockholms FF och Västmanlands FF. Kallelsen till detta hittar du här!

Förberedande träning Cup Kommunal

Lördagen den 19 januari äger en förberendande träning inför Cup Kommunal för Flickor 02 rum. Kallelsen till den finner du här!

Aktuella tränarutbildningar

Under våren 2019 kommer Upplands Fotbollförbund att ha flera utbildningar. Information om och behörighetskrav för de olika utbildningarna kan du läsa om här på hemsidan under utbildning, tränarutbildning.

Vi kommer bland annat att ha en central Tränarutbildning A-ungdom här i Uppsala, som pågår under fyra tillfällen och är uppdelade i två diplom, diplom 1 den 23-24 februari samt diplom 2 den 16-17 mars.

Det kommer också att bli en central Tränarutbildning B-ungdom här i Uppsala, även denna under fyra tillfällen och uppdelad i två diplom, diplom 1 den 30-31 mars och diplom 2 den 27-28 april.

Det finns även upplagda tillfällen för Tränarutbildning C. Anmälan till Tränarutbildning A Ungdom, Tränarutbildning B Ungdom och Tränarutbildning C finns här på hemsidan.

Vid frågor eller funderingar, kontakta Fanny:

fanny@upplandsff.se/ 018-430 60 73

Informationsträff om F/P 2004

Spelarutbildning - en helhet!

Upplands FF har förändrat verksamheten i enlighet med de nya direktiven från SvFF.
Den 12 december håller vi en informationsträff på Arenahotellet i Uppsala för ledare och föräldrar till aktiva födda 2004 om hur vår verksamhet ser ut 2019 och framåt.

Föranmälan krävs!

Flickor 02 vidare i Cup Kommunal!

I helgen spelade Flickor 02 en kvalmatch i Cup Kommunal mot Gestrikland. Matchen slutade med en seger för Uppland med 0-4 vilket innebär att dem är vidare till slutspel.

Kvalmatch i Cup Kommunal!

Den 1 december spelar flickor 02 en kvalmatch mot Gestrikland i Cup Kommunal i Sandviken klockan 13:00. Kallelsen till matchen hittar du här!

Avslutning för Futureteam P02 i Västerås

Måndagen den 3 december spelar Futureteam P02 en match mot Gideonsberg i Västerås. Kallelsen till matchen hittar du här!

Kallelse till träningskväll F02

Den 27 november har flickor 02 en träningskväll på Löten. Klicka här för att läsa kallelsen till den.

Kallelse F02 Cup Kommunal

Den 9-10 november spelar flickor 02 kvalspel i Cup Kommunal på Bosön.

Kallelsen hittar du här!

Kallelse P02 DUT

Den 9-11 november är det första gruppspelet för P02 i Distriktsungdomsturneringen.

Kallelse finns här!

Visa alla nyheter
Visa alla nyheter