Senaste nytt - Utbildningar för spelare och tränare i Uppland

Kallelse till Utvecklingsläger Halmstad och Leksand P04

Nu är kallelse till Utvecklingsläger i Halmstad och Leksand klara.
Vi vill tacka alla som bidragit i processen med utbildningen för P04 under året. Vi vill också passa på att tacka IK Nordia för arrangemanget igår när vi gästade Skogsvallen och sista träningsmatchen mot Södermanlands FF inför lägret.

Kallelse finns här!

Kallelse Pojkar 04 - Grillby

Dags för sista träningsmatchen inför uttagningen till Halmstadlägret och Leksandslägret. Vi möter Södermanlands FF i Grillby.

Kallelse finns här!

Kallelser flickor 04

Kallelse till träningskväll 18 juni, Utvecklingsläger 1 i Halmstad 23-29 juni och Utvecklingsläger 2 i Hallstavik 10-11 augusti är nu publicerade.

Här finns kallelse!

Kallelse F04 och P04 Östergötland

Efter ett lyckat Svealandsläger är nu kallelser till träningar och matcher i Östergötland publicerade.

Tjejerna åker till Tomtavallen, Igelfors (straxt norr om Finspång) den 9 juni och killarna åker till Linköping den 15 juni.

Kallelse flickor finns här!

Kallelse pojkar finns här!

Inbjudan till informationsstund

I samband med Svealandslägret för F04 kommer det att hållas en informationsstund för föräldrar och ledare för F04. Inbjudan till den finner du här!

Kallelse F03 träning och internmatch

Den 30 maj har F03 träning och internmatch i Enköping.

Uppdaterad kallelse 20190528

Se kallelse här!

F04 - kallese till träningskväll

Kallelsen till träningskvällen den 15 maj för flickor 04 är nu publicerad. Hitta den här!

Kallelse till utbildningsmatch F04

Den 7 maj klockan 18:00 spelar Flickor 04 en utbildningsmatch mot Gestrikland på Arena Treffen i Gävle. Kallelsen till den finner du här!

Inbjudan till träning F03

Upplands FF F03 går in i en ny fas där Cup Kommunal drar igång i höst och distriktslagsverksamheten tar tillfälle och bjuder in till träning för att ge spelarna möjlighet att visa hur långt de klommit i sin fotbollsmässiga utveckling. Målgrupp för denna samling är samtliga flickor födda 2003 i Uppland.

Begränsat antal platser: 32 utespelare + 4 målvakter – Först till kvarn

Inbjudan finner du här!

Fullteckat till F04 träningen

Nu är det fulltecknat till Flickor 04 träning på Lötens IP imorgon (4 april).

Spelformsutbildning 7 mot 7

Den 24 april erbjuder Upplands Fotbollförbund en utbildning i spelformen 7 mot 7 med tillhörande praktik. Sista anmälningsdag är 21/4 och du anmäler dig här! Glöm inte att ange vilken förening du tillhör.

Inbjudan F04

Upplands FF bjuder in till teori och träning på Lötens IP, torsdag 4 april. Målgrupp för denna samling är flickor födda 2004 i Uppland som inte är kallade till teori/träningskväll den 24 april. Inbjudan hittar du här!

Kallelse F04

Här finner du kallelsen till samlingen den 24 april för F04 som kommer innehålla teori och genomgång av träning.

F03 - Inbjudan till Öppen verksamhet i Enköping

Upplands FF och distriktslagsverksamheten bjuder in till träning den 13 april på Korsängen, Enköping. Målgrupp för denna samling är samtliga flickor födda 2003 i Uppland. Inbjudan hittar du här!

Uppdaterad matchkallelse för P04 i Örebro

Den 6 april har vi kallat spelare till två matcher mot Örebro Läns FF i Lillån (strax utanför Örebro). Några spelare kommer att delta i bägge matcherna mer eller mindre omfattande. Anledningen är att alla som åker till Örebro ska få rejält med speltid och inte bara korta inhopp, dock kommer inte alla att få spela exakt lika mycket. Vid återbud kommer nya spelare att kallas in. Kallelse finns här! (Uppdaterad kallelse 5/4 kl 20.54)

Inbjudan F03

Upplands Fotbollförbund och distriktslagsverksamheten bjuder in till träning den 29 mars kl.19.15 på Bälinge IP. Målgrupp för denna samling är flickor födda 2003 i Uppland. Inbjudan till denna finner du här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter