Senaste nytt - Utbildningar för spelare och tränare i Uppland

Kallelse F03 träning och internmatch

Den 30 maj har F03 träning och internmatch i Enköping.

Se kallelse här!

F04 - kallese till träningskväll

Kallelsen till träningskvällen den 15 maj för flickor 04 är nu publicerad. Hitta den här!

Kallelse till utbildningsmatch F04

Den 7 maj klockan 18:00 spelar Flickor 04 en utbildningsmatch mot Gestrikland på Arena Treffen i Gävle. Kallelsen till den finner du här!

Inbjudan till träning F03

Upplands FF F03 går in i en ny fas där Cup Kommunal drar igång i höst och distriktslagsverksamheten tar tillfälle och bjuder in till träning för att ge spelarna möjlighet att visa hur långt de klommit i sin fotbollsmässiga utveckling. Målgrupp för denna samling är samtliga flickor födda 2003 i Uppland.

Begränsat antal platser: 32 utespelare + 4 målvakter – Först till kvarn

Inbjudan finner du här!

Fullteckat till F04 träningen

Nu är det fulltecknat till Flickor 04 träning på Lötens IP imorgon (4 april).

Spelformsutbildning 7 mot 7

Den 24 april erbjuder Upplands Fotbollförbund en utbildning i spelformen 7 mot 7 med tillhörande praktik. Sista anmälningsdag är 21/4 och du anmäler dig här! Glöm inte att ange vilken förening du tillhör.

Inbjudan F04

Upplands FF bjuder in till teori och träning på Lötens IP, torsdag 4 april. Målgrupp för denna samling är flickor födda 2004 i Uppland som inte är kallade till teori/träningskväll den 24 april. Inbjudan hittar du här!

Kallelse F04

Här finner du kallelsen till samlingen den 24 april för F04 som kommer innehålla teori och genomgång av träning.

F03 - Inbjudan till Öppen verksamhet i Enköping

Upplands FF och distriktslagsverksamheten bjuder in till träning den 13 april på Korsängen, Enköping. Målgrupp för denna samling är samtliga flickor födda 2003 i Uppland. Inbjudan hittar du här!

Uppdaterad matchkallelse för P04 i Örebro

Den 6 april har vi kallat spelare till två matcher mot Örebro Läns FF i Lillån (strax utanför Örebro). Några spelare kommer att delta i bägge matcherna mer eller mindre omfattande. Anledningen är att alla som åker till Örebro ska få rejält med speltid och inte bara korta inhopp, dock kommer inte alla att få spela exakt lika mycket. Vid återbud kommer nya spelare att kallas in. Kallelse finns här! (Uppdaterad kallelse 5/4 kl 20.54)

Inbjudan F03

Upplands Fotbollförbund och distriktslagsverksamheten bjuder in till träning den 29 mars kl.19.15 på Bälinge IP. Målgrupp för denna samling är flickor födda 2003 i Uppland. Inbjudan till denna finner du här!

Två internmatcher F04

Den 17 mars har Flickor 04 två stycken internmatcher på Lötens IP. Kallelsen till dessa finner du här!

Kallelse F04

Den 10 mars har flickor 04 träning på Lötens IP, Hemvisten (AD-hallen), klockan 15:45. Kallelsen till den finner du här!

Kallelse och info P2004

Nu är kallelse till halvdagslägret publicerad. Vi har kallat 33 utespelare och 4 målvakter. Vi kommer att ha en halvdag med teori och praktik. Bildspelet från teorin kommer att publiceras på hemsidan efter helgen så att alla som vill kan ta del av informationen.

Kallelse Pojkar 2004

Nu har vi observerat ca 220 pojkar födda 2004 genom 6 tematräningar och tagit ut ca 66 utespelare och 9 målvakter som kallas till 26:e eller 28:e februari.

Inbjudan till träning F04

Upplands FF bjuder in till teori och träning söndag 3 mars på Lötens IP. Målgrupp för denna samling är flickor födda 2004 i Uppland som inte deltagit vid senaste träningen med Upplandslaget den 14 februari.

Begränsat antal platser: 36 utespelare + 4 målvakter.

Se mer info här!

Kallelse F04

Den 14 februari äger en träningskväll rum på Årsta IP för flickor 04. Kallelsen till den hittar du här!

Kallelse Cup Kommunal F02

Nu på fredag och lördag spelar Flickor 02 slutspel i Cup Kommunal på Bosön mot Stockholms FF och Västmanlands FF. Kallelsen till detta hittar du här!

Förberedande träning Cup Kommunal

Lördagen den 19 januari äger en förberendande träning inför Cup Kommunal för Flickor 02 rum. Kallelsen till den finner du här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter