Senaste nytt - Utbildningar för spelare och tränare i Uppland

Kallelse till match - Future P04

Den 7 oktober kommer P04 Future spela den uppskjutna matchen mot Södermanland. Matchen spelas inför tomma läktare (ej öppen för publik) på Studenternas IP.

Se kallelse här!

Kallelse Flickor 2004

Fredrik Bernhardsson och hans team har tagit ut truppen till två träningar under oktober. Den 1:a och 8:e oktober samlas och tränar de på Studernas IP.

Se kallelse här!

Inbjudan till Öppna träningar F05

Tisdag 29/9 och Onsdag 7/10 kommer vi erbjuda möjligheten till öppna träningar för F05. Vi erbjuder 24 utespelare + 3 mv per tillfälle. Man får anmäla sig till max ett av tillfällena. Anmälan görs till: roger.bergman@atea.se

Se mer info om träningen och anmälan här!

Kallelse till träning P04

Martin Möller och hans team har träning på Studenternas IP den 22 september.

Se kallelse här!

Inbjudan till öppna träningar F04

Den 1:a (Fullt), 7:e (Fåtal platser kvar) och 8:e (fåtal platser kvar) september kommer flickor 2004 ha öppna träningar på Studenternas IP.
Mer info och inbjudan finns här!

Kallelse till träning P04

Den 25 augusti har vi samling för P04 i Märsta. Se noga i kallelsen om restriktioner för hur vi vill genomföra logistiken!

Se kallelse här!

Kallelse för P05

Efter beslut om att vi i begränsad utsträckning kan genomföra samlingar för våra distriktslag kommer här första kallelsen på ett tag för spelare. Det är P05 som kommer ha samling den 28 juni i Enköping. Se kallelse här!

OBS! Ingen publik är tillåten på träningen. Endast personal från Upplands FF och spelare får vara närvarande. Se kallelse för mer info!

Tränarskap med inriktning på fotboll

Högskolan i Gävle erbjuder i samarbete med Svenska Fotbollförbundet, Gestriklands Fotbollförbund och Gefle IF möjligheten att läsa tränaruttbildning med inriktning på fotboll. Kursen lämpar sig speciellt till dig med tidigare erfarenhet som spelare eller tränare.

Samlingar för F05 och P05 - Inställt!

Den 21 mars (flickor) och 22 mars (pojkar) kommer vi att åka till Hälsingland (Edsbyn) för heldagsaktivitet. Det blir kortare teoripass och sen två matcher i tät följd mor Hälsingland och Gestrikland. Se kallelse på respektive sida:

Flickor 2005

Pojkar 2005

Inbjudan öppna träningar Flickor 04 - Inställt!

Under mars månad kommer F04 ha 3 öppna träningar som är till för alla som är intresserade av fotbollsträning med Upplands FF.
Datum:
16 mars kl 18.15-19.30 (fåtal platser), 23 mars kl 18.15-19.30 (Fulltecknad) och 30 mars kl 18.15-19.30 (Fåtal platser)

Anmälan
Antal: 24 spelare + 4 mv per tillfälle. Man får anmäla sig till max två (2 st) av tillfällena ovan. Anmälan görs till Fredrik Bernhardsson på sms: 076-809 03 06.
Ange namn, klubb, position och vilket/vilka tillfällen du anmäler dig till vid anmälan.

Se mer info här!

Kallelse internmatcher P05

Nu är kallelsen till internmatcherna för P05 den 6 mars på Fanna IP klara. Det är 66 spelare som får chansen den här gången. Vi vill också vara tydliga med att det kommer öppna tillfällen och det kommer att ske matchobservationer under våren som gör att det finns möjlighet för spelare som nu inte är med att få visa upp sig.

Här finns kallelsen!

Kallelse Future P05

Den 15 mars kommer vi ha första samlingen för Future Pojkar 05. Den här gången kallar vi 34 spelare som får möjlighet att ta del av vad future innebär (teori) och också träna ett pass tillsammans. Samlingen är i Rosersberg (Sigtuna Kommun) på Råbergsvallen. Vissa spelare finns just nu i både den vanliga verksamheten och även i future vilket är fullt normalt nu i början. Detta har vi kommunicerat på möten och info till spelare under uttagningarna. När tävlingssäsongen börjar så kommer vi att vara mer restriktiva med deltagande i bägge miljöerna med hänsyn till föreningarnas verksamhet.

Kallelse till Future finns här!

Kallelse träning P04 Future

Det är dags för första träningen i år för Future P04. Fredagen den 28 februari på Lötens IP i Uppsala.
Se kallelse här!

Tf ansvarig för Future är Martin Möller

Kallelse Flickor 05

Första kallelsen för Flickor 2005 är nu klar. Roger Bergman och hans team har kallat 76 spelare (38 per pass). Läs kallelsen noga!

Den 28 februari är det träning på Årsta IP.

Kallelse finns här!

Kallelse till träning P04

Uppdaterad 20200206 - Fler spelare kallade!

Nu drar vi igång år två med Upplandslaget P04. Vi kommer att ha träning den 14 februari på Lötens IP, Uppsala. Eftersom vi har med hela 7 spelare på regionalt läger 10-13 februari och spelare från Märsta IK spelar slutspel i futsal-SM så kallar vi fler spelare till samlingen.

Se kallelse här!

Den 28 februari har vi träning för Future P04 - Kallelse kommer den 14 februari till det tillfället.

Kallelse slutspel DUT P03

Den 24-25 januari spelar P03 slutspel i distriktsungdomsturneringen på Bosön mot Stockholm och Gestrikland. Se kallelse här!

Öppen uttagningsträning Upplands FF F/P 2005

I år fyller pojkar och flickor som är födda 2005 15 år. I och med det startar en utbildningsverksamhet med selekteringsinslag. Det traditionella namnet på detta är Upplandslagen. Vi kommer helgen den 8-9 februari ha de första tillfällena att anmäla sig till öppna träningar. Dessa öppna träningar kommer att fortgå under året och men då parallellt med tillfällen som har selekterats ut till av våra fotbollsutvecklare och deras team.

Kallelse till DUT - Kval mot Västmanland

Nu är kallelsen klar till kvalmatchen den 7 december mot Västmanland i Västerås.

Se kallelse här!

Information för ledare/föräldrar F05/P05

Spelarutbildning - en helhet!
Upplands FF har inför 2019 (F04/P04) förändrat verksamheten i enlighet med de nya direktiven från SvFF. Den 11 december delar vi med oss av erfarenheter från året och informerar om hur distriktlagsverksamheten ser ut för F05/P05 från 2020.

Program för kvällen:
18.30-19.30 Information om F05
19.30-20.30 Information om P05

Den 11 december håller vi en informationsträff på Arenahotellet i Uppsala för ledare och föräldrar till aktiva födda 2005 om hur vår verksamhet ser ut 2020 och framåt.

Här anmäler du dig!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter