Anmäl lag till 1 februari

Nu öppnar vi anmälan för Herr div 8, Dam div 5, P/F 19 år samt barn och ungdomar 10-17 år. Nedan finner ni en manual samt tävlingsföreskrifter för respektive serie. Anmälan görs i Fogis, instruktioner för anmälan finns i Fogis. Sista anmälningsdag är 1 februari.

Dam div 5

Manual

Herr div 8

Manual

Flickor 19 år

Manual

Tävlingsföreskrifter

Här kan lag i Uppland välja att anmäla sig till vår serie, eller att anmäla sig till vår samarbetsserie med Dalarnas-, Gestriklands- och Hälsinglands Fotbollförbund. Här finns information kring anmälan till NaFu-serie

Pojkar 19 år

Manual

Tävlingsföreskrifter

Här kan lag i Uppland välja att anmäla sig till vår serie, eller att anmäla sig till vår samarbetsserie med Dalarnas-, Gestriklands- och Hälsinglands Fotbollförbund. Här finns information kring anmälan till NaFu-serie

Flickor DM 19 år

Tävlingsföreskrifter

Pojkar DM 19 år

Tävlingsföreskrifter

Ungdom 15-17 år 11 mot 11

Manual
Tävlingsföreskrifter

Ungdom 13-14 år 9 mot 9

Manual
Tävlingsföreskrifter

Barn 10-12 år 7 mot 7

Manual 
Tävlingsföreskrifter

 

Åland

Föreningar från Åland får anmäla sig till seriespel som administreras av Upplands Fotbollförbund, från 9 mot 9 och uppåt. Lagen anmäler sig till Ålands FF. Anmälan/deltagande styrs av avtalet mellan Upplands Fotbollförbund och Ålands Fotbollförbund. 

Föreningar från Åland får inte deltaga i DM P/F 19 år. 

Sista anmälningsdag är 1 februari