Link

Välkommen till vår nya hemsida!

Nu är det dags att visa upp den nya hemsidan och förhoppningsvis kommer våra användare få ett positivt intryck av vårt nya ansikte utåt. Något som vi är övertygande om kommer att falla användarna i smaken är att den nya hemsidan är mobilanpassad! Då över 70 procent av användarna har mobilen som plattform vid användandet var det den viktigaste pusselbiten vid utvecklingen av den nya sajten.

Allt kommer inte att vara guld och gröna skogar i inledningen, utan det kommer säkert att dyka upp barnsjukdomar och funktioner som ännu inte har utvecklats till releasedatumet. Vi tycker ändå att utvecklingen har kommit så pass långt att vi vill släppa den nya hemsidan.

Du kommer hitta en lite annorlunda navigation än den nuvarande hemsidan, men kommer säkert snabbt att lära dig att hitta. De fem rubrikerna som sidan är byggd efter är:

Förening – Tävling – Utbildning – Domare – Om oss

Under dessa huvudrubriker finns sedan en mängd underrubriker där vi hoppas att du ska hitta det du söker.

Vi hoppas att du kommer gilla den nya hemsidan och kommer ha överseende med att allt inte är helt hundraprocentigt från första början.