POJKAR 98

Nyheter

Kallelse till Cup Byggnads

DFK Conny Sveijer och hans team har tagit ut truppen till helgens matcher mot Stockholm och Gotland i Cup Byggnads första gruppspel.
Se kallelse här!

Kallelse till matcher för F/P 98

Nu är det dags för sista träningsmatcherna inför Cup Kommunal och Cup Byggnads. DFK Andreas Wahlqvist och Conny Sveijer har tagit ut sina trupper inför helgen.

Info om spelarutbildningsverksamheten

Här kommer ett förtydligande om representation i Upplandslaget och även en stark önskan från Spelarutbildningsorganisationen och Förenings och utvecklingskommittén.

Kallelse till P98 match mot Västmanland

Conny Sveijer och hans team har tagit ut en matchtrupp till träningsmatchen mot Västmanland den 26 oktober. Detta är en av två träningsmatcher som spelas före Cup Byggnads som äger rum hemmaplan i Uppland (Lötens IP, Uppsala) mellan 7-9 november.

Träningskväll för P98

Uppdaterad version!
DFK Conny Sveijer och hans team genomför en träningskväll som en del av förberedelserna inför Cup Byggnads. Träningen är torsdagen den 9:e oktober (OBS! Fel datum i löptexten tidigare!) på Sävja IP i Uppsala.

Kallelse för F/P98 och F/P99

Flickor/Pojkar 98 och Flickor/Pojkar 99 kommer ha samlingar i början på september. I F/P98:s fall är det en upptrappning inför Cup Byggnads i november.

Beslut kring representation i Upplandslagen

Upplands FF:s styrelse har tagit ett beslut kring representation i distriktslagen.
Beslutet som tagits gäller föreningstillhörighet. Öppna nyheten för att läsa innehållet i beslutet och även motiveringen.

Distriktslagsträning för P98

P98 har träning onsdagen den 16/4 18.45-21.00 på Tegelvallen i Heby. Conny Sveijer, Distriktförbundskapten P15/98, har tagit ut en trupp på 21 spelare.

Internmatch/Utbildningstillfälle P98

Conny Sveijer med team har kallat spelare till internmatch/utbildningstillfälle i Sigtuna den 13 mars klockan 18.30-22.00.
OBS! Medtag egna kläder för fotboll, vi spelar internmatchen i numrerade västar! OBS!

Ny struktur kring spelarutbildningen i Upplands FF

Upplands FF gör en förändring i sin spelarutbildningsverksamhet inför 2014. Den så kallade Campserien kommer att omstruktureras. Styrelsen tog beslut den 13/11 2013 (protokoll 10 2013) om förändringen.

Läs mer här!

Kallelse till observationsmatch P98

Conny Sveijer och hans team har tagit ut en trupp för att spela en observationsmatch före Camp 4 som äger rum 19-20 oktober. Matchen spelas på Alsike konstgräs den 3 oktober.

Kallelse till Elitpojklägret 2013

Conny Sveijer, DFK, och hans medföljande team (Magnus Eriksson SI/Christoffer Cylvén MVI) har tillsammans med SU Stefan Nilsson tagit ut truppen till Elitpojklägret 2013.

Kallelse till P98 match mot Södermanland

Conny Sveijer och hans team har tagit ut truppen till sista matchen före elitpojklägret. Matchen spelas mot Södermanland i Sigtuna den 20:e juni 19.15.
Arena: Ansgarsvallen (fd. Prästängarna).

Observationsträning P98

DFK Conny Sveijer och hans team genomför en observationsträning för uttagna spelare. Den genomförs i Sigtuna den 16 april mellan 19.00-21.00.

Visa alla nyheter