FLICKOR 98

Nyheter

Slutspel för F98

Flickor 98 gick vidare, via kval mot Gestrikland, till slutspel i Cup Kommunal. Slutspelsgruppen som Uppland tillhör spelas på Bosön den 17-18/1 2015. DFK Andreas Wahlqvist har tagit ut truppen till slutspelet som spelas mot Stockholm och Västmanland.
Se kallelse här!

Kallelse till kvalmatch F98

Flickorna kvalar i Cup Kommunal mot Gestrikland den 30/11 på Jernvallen i Sandviken. Pojkarnas kvalmatch i Cup Byggnads mot samma distrikt spelas den 11/12 på samma ställe. Mer info kring det kommer senare

F 98 Kallelse finns här!

Kallelse till Cup Kommunal

DFK Andreas Wahlqvist har tagit ut sin trupp till Cup Kommunal som spelas nästa helg, 7-9 november, i Uppsala.

Se kallelse här!

Kallelse till matcher för F/P 98

Nu är det dags för sista träningsmatcherna inför Cup Kommunal och Cup Byggnads. DFK Andreas Wahlqvist och Conny Sveijer har tagit ut sina trupper inför helgen.

Info om spelarutbildningsverksamheten

Här kommer ett förtydligande om representation i Upplandslaget och även en stark önskan från Spelarutbildningsorganisationen och Förenings och utvecklingskommittén.

Kallelse till träning för F98

DFK Andreas Wahlqvist har kallat en trupp till träningen den 23/10. Matchtruppen mot Gestrikland den 26:e oktober tas ut senare i veckan. Se mer info i kallelse!

Träningskväll för F98

DFK Andreas Wahlqvist har kallat till träningskväll för F98 som en del i uppladdningen inför Cup Kommunal. Träningskvällen äger rum den 29 september i Gimo.

Kallelsen finns här!

Beslut kring representation i Upplandslagen

Upplands FF:s styrelse har tagit ett beslut kring representation i distriktslagen.
Beslutet som tagits gäller föreningstillhörighet. Öppna nyheten för att läsa innehållet i beslutet och även motiveringen.

Utbildningsmatch F98

Den 15 mars har F98 utbildningsmatch mot Gimo IF FK (U/A) i Gimo.

Se kallelse här!

Ny struktur kring spelarutbildningen i Upplands FF

Upplands FF gör en förändring i sin spelarutbildningsverksamhet inför 2014. Den så kallade Campserien kommer att omstruktureras. Styrelsen tog beslut den 13/11 2013 (protokoll 10 2013) om förändringen.

Läs mer här!

Kallelse match för F98

Andreas Wahlqvist och hans team har tagit ut truppen till den första av två träningsmatcher före elitflicklägret i sommar. Se kallelse här!

Visa alla nyheter