Kallelse till träning P02

DFK Roger Bergman och hans team har kallat 35 utespelare och 3 målvakter till träning den 12 oktober i Uppsala. Före träningen informerar Upplands FF killarna om Fotboll i skolan på gymnasienivå (LIU och NIU). Se kallelse här!

Kallelse till Futureträning P02

Pojkar 02 har Futuresamling på Lötens IP i Uppsala den 28 september.
Se kallelse här!

Kallelse till träning och utvecklingslägret för P02

DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut truppen till utvecklingslägret i Halmstad (2-7 juli) och till den träning som sker den 27 juni. Se kallelser här!

Pojkar 02 mot Södermanland

DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut truppen till matchen mot Södermanland i Grillby, Enköping den 21/6. Se kallelse här!

Kallelse P02 Träning/match Östergötland

DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut en trupp till träning och match mot Östergötland den 17 juni. Se kallelse här!

Kallelser för P02

Kallelse till Svealandslägret och till Futurematchen mot Västmanland finns nu publicerade. DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut 23 spelare till Svealandslägret som äger rum 25-27 maj. Den 25 maj spelar Futureteam mot Västmanland i Enköping. Futurecoacherna Conny Sveijer och Martin Möller har också tagit ut 23 spelare till matchen mot Västmanland.

Se kallelser här!

Träningsmatch P02

DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut en trupp för träningsmatch mot Örebro den 22/4.
Se kallelse här!

Kallelse till match för P02

Den 1 april spelar Upplands FF P02 träningsmatch mot Västmanland på Solid Park Arena i Västerås.
Se kallelse här!

Första Future för P02

Den 27/3 kommer P02 Future team ha sin första samling. De kommer att ha teori och praktik under kvällen i Sigtuna. Teamet kring P02 och Future har tagit ut 23 spelare till första tillfället.

Se kallelse här!

Samling för P02

DFK Roger Bergman och hans team har samling med P02 i Sigtuna den 18 mars. Se kallelse här!

UFF etablerar "Future Team"

SvFF har haft Future Team sedan några år tillbaka och det riktar sig mot spelare som än så länge inte har fysiska och pubertala egenskaper som sina kronologiskt jämnåriga men i övrigt besitter ett stort fotbollskunnande. I Future Team i Uppland vill vi fånga upp spelare som har mycket god spelförståelse, bra teknik och mentala kvaliteter men som ännu inte kan konkurrera fysiskt.

Kallelse internmatch P02

Den 4 mars har Pojkar 2002 en internmatch i Gimo. DFK Roger Bergman har kallat 27 utespelare och 3 målvakter.
Se kallelse här!

Kallelse P02 observationsträning - Uppdaterad

DFK Roger Bergman och hans team kommer genomföra fem observationsträningar i september. Här är kallelserna till de fyra första.
Se kallelse här!

DFK för F02 och P02

DFK för flickor och pojkar 02 är nu tillsatta. Rekryteringsarbetet har tagit lite längre tid på grund av olika saker som skett i vår omvärld, i det här fallet övriga Sverige, kring spelarutbildningen. Vi har medvetet avvaktat några centrala beslut.

Visa alla nyheter