Avslutning för Futureteam P02 i Västerås

Måndagen den 3 december spelar Futureteam P02 en match mot Gideonsberg i Västerås. Kallelsen till matchen hittar du här!

Kallelse P02

Den 4 november spelar pojkar 02 en match mot Västmanland på Solid Park Arena i Västerås. Kallelsen till den hittar du här.

Kallelse till träning

Klicka här för att komma till kallelsen till träningen på Sävja IP, 24 oktober, för pojkar 02.

Kallelse P02

Kallelsen till matchen mot Södermanland för P02 är nu publicerad. Klicka här för att komma till den.

Kallelse P02

Kallelsen till träningstillfället den 10 oktober för P02 är nu publicerad. Klicka här för att komma till den.

Inbjudan till träningsdag P02

Nu är inbjudan till teori och träning onsdagen den 5 september i Storvreta för pojkar 02 publicerad. Klicka här för att komma till den.

Inbjudan till träningsdag P02

Upplands Fotbollförbund bjuder in till teori och träning onsdagen den 22 augusti i Knivsta för pojkar födda 02. Klicka här för att komma till inbjudan och anmälan.

Kallelse till match Futureteam P02

Klicka här för att komma till kallelsen till matchen 27 juni i Enköping för Futureteam P02!

Kallelse Futureteam P02

Nu ligger kallelsen för träningskvällen 30 maj på Åvallen för Futureteam P02 uppe! Klicka här för att komma till kallelsen.

P02 - Träning på söndag istället för lördag!

Den öppna träningen som skulle vara på lördag den 21/4 kommer vara på söndag 22/4 istället. Samma tid och samma plats som innan. Alltså: P02, öppen träning på söndag 22/4, samma tid och samma plats som tidigare!

Kallelse P02

Kallelse till träning P02, 1 maj på Sävja IP är nu publicerad. Klicka här!

Kallelse P02 DUT

Den 9-11 november är det första gruppspelet för P02 i Distriktsungdomsturneringen.

Kallelse finns här!

Inbjudan till träningsdag P02

Upplands FF bjuder in till teori och träning torsdag 10 maj i Enköping. Målgruppen för denna samling är pojkar födda 2002 som inte deltagit på utvecklingslägret 2017, i övrigt söker vi de som vill utvecklas och har drivet att vilja utvecklas i fotboll på denna träning. Samlingen är begränsad till 30 utespelare och 4 målvakter – först till kvarn gäller.
Se mer info här!

Inbjudan P02

Inbjudan till öppen träning för P02 är nu publicerad. Klicka här för att komma till den.

Förändringar kring "Upplandslagen"

Upplands FF kommer att förändra verksamheten i enlighet med nya direktiv från SvFF. Det innebär att vi kommer att ta bort den verksamhet som tidigare kallades observation, observationsträningar och uttagningsträningar som skedde år 14. (I år gäller det Flickor och Pojkar födda 2004). Vi kommer att bedriva öppen tematräningsverksamhet genom "Fotbollslyftet" i åldern 12-14 år.

Kallelse till träning P02

DFK Roger Bergman och hans team har kallat 35 utespelare och 3 målvakter till träning den 12 oktober i Uppsala. Före träningen informerar Upplands FF killarna om Fotboll i skolan på gymnasienivå (LIU och NIU). Se kallelse här!

Kallelse till Futureträning P02

Pojkar 02 har Futuresamling på Lötens IP i Uppsala den 28 september.
Se kallelse här!

Kallelse till träning och utvecklingslägret för P02

DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut truppen till utvecklingslägret i Halmstad (2-7 juli) och till den träning som sker den 27 juni. Se kallelser här!

Pojkar 02 mot Södermanland

DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut truppen till matchen mot Södermanland i Grillby, Enköping den 21/6. Se kallelse här!

Kallelse P02 Träning/match Östergötland

DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut en trupp till träning och match mot Östergötland den 17 juni. Se kallelse här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter