Ny SU för flickor i Uppland

Gunnar Källsten har efter flera framgångrika år som spelarutbildare (SU) bytt arbete och har därför själv valt att avsäga sig sitt uppdrag. Efter en kort rekryteringsprocess under hösten har en ny SU rekryterats och hon började sitt uppdrag den 1:a januari 2017. Vi tackar Gunnar för hans insatser och önskar honom lycka till på sitt nya arbete på Arlanda!
Läs mer om uppdraget och vår nya SU i nyheten!

Kallelse elitflickläger F01

DFK Lovisa Delby har tagit ut truppen till elitflicklägret.

Se kallelse här!

Kallelse F01 - träning och match

DFK Lovisa Delby har tagit ut 20 spelare till träning i och match mot Östergötland den 12 juni.

Se kallelse här!

Kallelse till Svealandslägret F01

DFK Lovisa Delby har tagit ut truppen till Svealandslägret 5-7 maj i Enköping.

Se kallelse här!

Kallelse till träning och match F01

OBS! Uppdaterad nyhet!
DFK Lovisa Delby kallar till träningsdag i Sigtuna den 10 april och även till träningsmatch mot Västmanland den 13 april.

Se kallelser här!

Kallelse F01

Lovisa Delby och hennes team kring F01 kommer ha en träningskväll den 4 mars på Årsta IP.
Se kallelse här!

Kallelse Upplandsläger 1 F01

DFK Lovisa Delby och hennes team har tagit ut 32 utespelare och 4 målvakter till Upplandsläger 1 i Uppsala den 23-24 januari.

Se kallelse här!

Ny distriktsförbundskapten F01

Malin Grudemo har avsagt sig sitt uppdrag som DFK för flickor 01 på grund av studier under 2016. Vi vill tacka Malin för det gedigna jobb hon gjort med F01 och samtidigt hälsa Lovisa Delby välkommen som ny DFK.

Uttagningsläger för F/P 01

Den 24-25 oktober kommer uttagningslägret för åldersgruppen 2001 att genomföras på Midgårdsvallen i Märsta.
Se kallelse och information under respektive flik:

Flickor 01

Pojkar 01

Information kring Upplandslagen

Nu är nya distriktsförbundskaptener tillsatta för åldersgruppen 2001 och de är från den 1 april igång med sitt uppdrag. De övriga DFK:arna, med sina team, fortsätter sitt arbete med olika aktiviteter under året utifrån de förutsättningar de fått av oss (Upplands FF) som i vår tur har vissa riktlinjer att förhålla oss till från SvFF.
Läs vidare här!

Brev från DFK F/P 01

Från och med 1 april är de nya DFK:arna för åldersgruppen 01 igång med sitt arbete. Som vi tidigare berättat är det Malin Grudemo för F01 och Oscar Norrby för P01 som har tillträtt till uppdragen.

Presentation av DFK för F/P 01

Nu är DFK-uppdragen för åldergruppen 2001 tillsatta. På flicksidan, som redan presenterats, kommer Malin Grudemo att verka och för Pojkar 01 är det Oscar Norrby från Enköping som är ny DFK.

Nya DFK på flicklagen

Vi är färdiga med rekryteringen av DFK för flickor 00 och 01. F 00 har letts av tf DFK Gunnar Källsten fram till Upplandsläger 1 men nu återgår han till sitt ordinarie uppdrag att ansvara för alla åldergrupperna på flicksidan.

Upplandsläger 1 för F00/P00

DFK Malin Eriksson och tf DFK Gunnar Källsten har kallats sina trupper till Upplandsläger 1. Pojkarna inleder helgen den 24-25/1 och flickorna har sitt läger den 31/1-1/2.
Kallelse Pojkar
Kallelse Flickor

Extra uttagningsläger för F00

Tf DFK Gunnar Källsten med team kommer att genomföra ett extrainsatt uttagningsläger i Sigtuna den 3 november. Vi vill också passa på att tacka Sigtuna IF som återigen ställer träningstider till förfogande så att vi får ytterligare ett tillfälle på Ansgarsvallen.

Info om spelarutbildningsverksamheten

Här kommer ett förtydligande om representation i Upplandslaget och även en stark önskan från Spelarutbildningsorganisationen och Förenings och utvecklingskommittén.

Information om Upplandslaget F00

Kjell Sillén har idag valt att hoppa av sitt uppdrag som DFK för Flickor 00. Vi har i samråd beslutat att det sker med omedelbar verkan och att Gunnar Källsten, Spelarutbildare i Uppland och bland annat fd sportchef i IK Sirius FK dam, tar över som tf DFK redan från och med helgens uttagningsläger i Sigtuna.

Till ledare och tränare F00 i Uppland

Kjell Sillén som är DFK för F00 kommer att skicka ett mejl till tränare och ledare för flickor i den åldersgruppen. För att nå så många som möjligt publiceras mejlet här också:

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter