Målvaktslyftet 2017

Kommer att genomföras kvällen 25 Maj i Enköping – samtidigt som Svealandslägret för F/P 02 pågår. Vid detta läger deltar minst 6 olika distrikt med träningar och matcher motsvarande utbildningslägret i Halmstad. Det kommer även att finnas möjlighet att se "Future team" från olika distrikt vid detta tillfälle.

Fotbollslyftet riktar oss endast till F/P 04 vid detta tillfälle.
Till fotbollslyftet våren 2017 så erbjuder UFF samtliga föreningar i distriktet att anmäla målvakter till mv lyftet. Det erbjuds endast 12 platser/kön för F/P04 – totalt 24 platser, först till kvarn får platser och resten ställs på en reservkö (gäller ej ledare). Sista anmälningsdag är: 1/5 - 2017
För att få skicka målvakter på MV´s lyftet, ska minst en ledare från varje förening finnas på plats på träningarna för utbildning. Alla föreningar får äska platser (max 2 per pojk resp flick). Anmäler ni mindre än 2 mv så är ändå kriteriet att minst en ledare måste delta. Föreningen utser själva vilka som ska få ta del av denna träning, vi ser gärna att mv som kommer har drivet och intresse till att lära sig spelet fotboll.
Innehållet hämtas direkt från SvFF:s spelarutbildningsplan och likaså metodiken som instruktörerna använder. Ni kommer att få ta del av övningar och metodiken från instruktörerna.

Vill flera ledare delta fast spelarantalet är full så är det ok – vi ser gärna att så många ledare som möjligt deltar i denna verksamhet, även fast ni inte har spelare med vid tillfället!

Anmälan till målvaktslyftet:

Anmälan målvaktslyftet våren 2017 Flickor 04

Anmälan målvaktslyftet våren 2017 Pojkar 04