Anmälan av spelare - våren 2017

Hur gör då föreningarna för att anmäla sig till detta?
Vårens tillfälle kommer att genomföras eftermiddagen/kvällen den 25 Maj i Enköping – samtidigt som Svealandslägret för F/P 02 pågår.

Fotbollslyftet riktar oss endast till F/P 04 vid detta tillfälle.
Till fotbollslyftet våren 2017 så bjuder UFF in samtliga föreningar i distriktet att delta. Det erbjuds endast 30 platser/kön för F/P 04 – totalt 60 platser, först till kvarn erbjuds platser och resten ställs på en reservkö.
För att få skicka spelare på fotbollslyftet, ska minst en ledare från varje förening finnas på plats på träningarna för utbildning. Föreningen utser själva vilka som ska få ta del av denna träning, vi ser gärna att spelarna som kommer har drivet och intresse till att lära sig spelet fotboll.

Klicka på länken för att anmälan fotbollslyftet våren 2017:

Flickor 13 - Våren 2017

Pojkar 13 - Våren 2017

Sista anmälningsdag är: 18/5 - 2017

Innehållet hämtas direkt från SvFF:s spelarutbildningsplan och likaså metodiken som instruktörerna använder. Ni kommer att få ta del av övningar och metodiken från instruktörerna.
För att få skicka spelare till fotbollslyftet är det ett krav att spelarnas tränare/ledare deltar vid träningarna, så att träningarna/övningarna kan leva vidare på hemmaplan.
Det är ett av huvudsyftena med Fotbollslyftet!

Vill flera ledare delta fast spelarantalet är full så är det ok – vi ser gärna att så många ledare som möjligt deltar i denna verksamhet.