Viktig information gällande spelarutbildning!

Till dig som är kallad till att delta i spelarutbildningsverksamhet genom Upplands FF!

Uppdaterad 2020-03-15  kl 11.37

Med anledning av spridningen av det nya coronaviruset vill vi meddela att Svenska Fotbollförbundet och den medicinska expertis dom har att tillgå följer utvecklingen och tar del av myndigheters samt UEFA/FIFA:s information, rekommendationer och beslut. Med bakgrund av detta så har SvFF fattat beslutet att ställa in alla landslagsläger och andra aktiviteter kopplat till spelarutbildning för ungdomar.

Vi på Upplands FF har tagit beslutet att ställa in matchdagarna i Edsbyn F/P 05 (i samråd med Hälsingland och Gestrikland) och all annan tematräning, distriktslagsverksamhet, futureverksamhet, etc fram till den 31 mars. Vår verksamhet är extra utsatt eftersom vi blandar ungdomar och medföljande föräldrar från olika städer, föreningar, distrikt och det medför ökad risk för spridning av Covid-19.

Vi har i dagsläget, som ni säkert förstår, inte nya datum klara. Vi ber er som hör av er att respektera att vi inte kan ligga före myndigheter om när den här pandemin bedöms vara över och då återgå till normal verksamhet.

Övrig verksamhet inom Upplands FF berörs inte av det beslutet kring spelarutbildningen. Håll er uppdaterade på vår hemsida vad det gäller tävling, mm här!

Slutligen ber vi alla ledare, föräldrar och vuxna aktiva i föreningen att respektera de direktiv som ges. Att umgås med andra vare sig det är på jobbet, i skolan, hos vänner eller under någon aktivitet på fritiden innebär en risk för smittspridning.
Med vänlig hälsningar
Martin Möller
Tjänsteperson - Spelarutbildning och skola
Upplands FF