Information om tematräningar P05 - Uppdaterad!

I höst erbjuder vi 6 träningstillfällen, med 30-35 platser vid varje tillfälle, som är öppna för alla killar födda 2005 att anmäla sig till. Vi kommer att genomföra träningar liknande de som genomförs vid uttagningstillfällena i Januari/Februari 2020.
Träningstillfällen 2019
6 november, Råbergsvallen, Rosersberg i Sigtuna Kommun - Fullbokad
11 november, Bälinge IP, Bälinge i Uppsala Kommun -Fullbokad
12 november, Gimo IP, Gimo i Östhammars Kommun - Fullbokad
18 november, Bälinge IP, Bälinge i Uppsala Kommun - Fullbokad
20 november, Arena Tegelvallen, Heby i Heby Kommun - Fullbokad
25 november, Stenhagens Konstgräs, Uppsala Kommun - Fullbokad

Syftet är att du som är nyfiken på vår verksamhet nästa år får bekanta dig med Upplands FF:s spelarutbildning så att du är bekant med upplägg och med hur träningarna går till före vi börjar med våra uttagningar 2020.
Vi kommer att ha instruktörer på plats som har tidigare erfarenhet av vår verksamhet men kommer också att erbjuda föreningstränare att vara med vid ett eller flera tillfällen och instruera på träningarna. Vi vill att så många som möjligt får ta del av och med en god dialog är med och utvecklar vår verksamhet i fotbolls-Uppland. Du som har en plats på något av de andra tillfällena kommer inte få plats i Stenhagen.

Eftersom alla inte kunde erbjudas två tillfällen så tog vi beslut att alla som anmält sig får ett tillfälle nu i höst och på samma sätt kommer det att vara i vår när de öppna uttagningsträningarna kommer att genomföras.

OBS! Vi upprättar inga reservlistor. Vi har inte möjlighet att administrera det om vi också ska med våra begränsade resurser kunna genomföra kvalitativa tematräningar. Vi har av erfarenhet räknat med några återbud (skador/sjukdomar/andra anledningar) redan vid första anmälan.

Kallelse finns här!