Spelformsutbildning 9mot9 - Fotbollslyftet

Spelformsutbildning 9mot9 - Fotbollslyftet riktar sig till spelare och tränare i ungdomslag 13-14 år i Uppland. Målet är att fler ska få insikt i mer och bredare utbildning och därmed en större chans att utvecklas efter sina förutsättningar samt att intresset ökar så att de spelar fotboll längre.

Spelformsutbildning 9mot9 - Fotbollslyftet är riktat mot föreningarnas tränare som i samverkan med våra instruktörer kan ge fler barn och ungdomar chansen att i lugn och ro utvecklas till bra fotbollsspelare, oavsett vilken klubb man tillhör. Upplands FF och SvFF tror på att ett kunskapslyft för tränare gör att fler få ta del av en bra fotbollsutbildning i sin hemmamiljö. Fortbildningen innehåller både teori och praktik.

Vi söker nu föreningar som vill hålla i fotbollslyftet lokalt i ert närområde 2019. Vi kommer då ut med instruktörer och material. Ni som värdförening marknadsför tillsammans med oss fotbollslyftet lokalt i ert närområde.
Vi behöver en teorilokal och två pass på en 11 mot 11 plan för att genomföra "Spelformsutbildning 9mot9 - Fotbollslyftet 2019".

Anmäl er som värdförening till: Roger.bergman@atea.se

Mer information finns här!

Projektledare: Roger Bergman - roger.bergman@atea.se