Presentation av DFK för F/P 01

Nu är DFK-uppdragen för åldergruppen 2001 tillsatta. På flicksidan, som redan presenterats, kommer Malin Grudemo att verka och för Pojkar 01 är det Oscar Norrby från Enköping som är ny DFK.

Oscar Norrby är en tränare med med erfarenhet från både ungdoms- och seniorfotboll. Oscar har spelat i IK Nordia men det är som tränare i Enköpings SK, nu i A-laget, som han är mest känd i fotbollsuppland. Oscar är instruktör på NIU på Westerlundska gymnasiet och även anställd i ESK U som sportchef. Oscar gick Upplands FF:s traineeutbildning för några år sedan och är även 2015 under utbildning då han går Avancerad tränarutbildning på SvFF.
Oscar inleder sitt uppdrag den 1 april och har då observationer i fokus under vår/sommar.

Malin Grudemo kommer från och med 1 april starta sitt uppdrag som DFK för F01. Malin har erfarenhet som SI för F96 och hela deras resa från start till mål. Hon är idag också verksam i GUSK dam. Malin arbetar som lärare på Bergius skola (årsk. 7-9) i Märsta och är alltså van att vara verksam i åldern för distrikslagen även "civilt". Malins uppdrag inleds med en vår/sommar av observationer och att bekanta sig med spelare och ledare i och för åldern F01 för att sedan i oktober kalla till uttagningsläger.