Information om UC+ VT2013

Vi kommer åter starta vecka 3 och köra till och med vecka 13 med uppehåll för sportlov (v8). Även vintersäsongens UC+ kommer ha UC+ målvakt på onsdagarna. Klicka på rubriken för mer info och fördelningslista.

Följande lista/fördelning gäller tillsvidare. Det finns i princip inga marginaler för ändring av dag. Vi har tagit stor hänsyn till önskemål och hoppas nu att detta kommer fungera.
Fördelning UC+

Det finns väldigt många som vill delta på UC+ och man har som deltagare ett stort ansvar att fullfölja 10-veckorsserien. Visar det sig att det krockar med annan aktivitet och man då väljer bort UC+ bör man överväga sitt deltagande och istället överlåta platsen till någon annan som vill och kan.
Kostnad för UC+ är 1900:- som faktureras föreningen. Föreningen söker sedan ett förenklat idrottslyft för varje deltagare.

Skulle det visa sig att man saknas på listan trots anmälan; kontakta Conny Sveijer via mejl: Conny.sveijer@uppland.rf.se