UC+ vinter 2013 och UC+ målvakt!

Vi kommer åter starta vecka 3 och köra till och med vecka 13 med uppehåll för sportlov (v8). Även vintersäsongens UC+ kommer ha UC+ målvakt på onsdagarna, dessutom har vi denna gång har vi redan från början valt att dela in tjejerna i separata grupper, se nedanstående fördelning.
Absolut sista anmälningsdag är måndagen 7 januari 2013!

Föreningen väljer i vanlig ordning ut de spelare som kommer att delta, dock vill vi gärna att det sker utefter samma principer som tidigare. Utbildningsnivån kommer att vara förhållandevis hög och kraven på förmågan att lyssna och följa instruktioner är för oss viktig. Vi har beslutat att fördela spelarna utefter följande schema och tid (17.45-19.15) i AD-hallen;

Start v 3:

Tisdag; 30 pojkar och 15 flickor 00-02

Onsdag; 30 flickor 00-02 och 15 målvakter pojk och flick (ingen könskvotering- föreningen avgör)

Torsdag; 45 pojkar 00-02

Nedanstående fördelning gäller initialt. Vid eventuella återbud kommer vi kontakta föreningarna åter för att fylla alla platser. När det gäller målvaktsplatserna så är dom FASTA vilket innebär att man inte får ersätta en målvaktsplats med en utespelarplats om inte annat anges.

Exempel; 9+1 innebär 9 utespelare +1 mv, väljer föreningen att inte skicka 1 st mv så ligger man således kvar på 9 spelare, inte 10 totalt. Det kommer dock med stor sannolikhet ske förändringar men inledningsvis uppmanar jag er föreningar att försöka hålla er till listan. Återkom gärna med frågor om ni undrar något!

9 spelare + 1 målvakt till UC+
Vaksala, Upsala IF, Sunnersta AIF och Bälinge (fördela 6-4 pojk/flick)
7 spelare + 1 målvakt till UC+
Danmark, GUSK, IK Sirius, Storvreta, Knivsta och VP (fördela 5-3 pojk/flick)
5 spelare + 1 målvakt till UC+
Ärentuna, Hagby, UNIK och Fyris (fördela 4-2 pojk/flick)
2 spelare + 1målvakt till UC+Börje, Funbo och Almunge Wattholma, Iron, Rasbo, Alsike, Hagby (fördela 2-1 pojk/flick om det är möjligt)

Om det finns ytterligare frågor så tag gärna kontakt med undertecknad.

Anmälan göres till conny.sveijer@uppland.rf.se senast 7 januari 2013

All löpande info kommer läggas ut på Upplands FF´s hemsida