Ansök till NIU Fotboll i Uppland

Nu är det dags att ansöka till NIU 2013.

Uppsala:

Uppsala Elitidrottscenter som driver NIU på Celsiusskolan i Uppsala tror på konceptet att ha tillgång till samma tränare både i skola & i klubb, och har därför tillsammans med IK Sirius Fotboll arbetat hårt för att integreringen ska vara möjlig.

Fotbollsutbildningen på NIU i Uppsala drivs i samarbete med IK Sirius Fotboll.
Från och med 2012 både på flick & pojksidan.

Det innebär inte att du som spelare på NIU behöver tillhöra & representera IK Sirius, utan att IK Sirius tillsammans med din klubb där du väljer att spela, tar delat ansvar för din fotbollsutbildning.

Dock är platserna på NIU Uppsala till för dig som siktet inställt på att spela elitfotboll.
Ansök här:

http://www.igunet.se/ansokan/niu/

Enköping

Eleverna erbjuds tre träningstillfällen i veckan på förmiddagar med skolans instruktörer. Träningarna genomförs året runt på fullstor uppvärmd konstgräsplan i nära anslutning till skolan. Fotbollsutbildningen följer de krav och riktlinjer som är ställda av SvFF.

Utöver detta genomför eleverna kontinuerligt fysprofiltester med utbildad testledare. Rehabiliteringsträning och fysträning erbjuds i samarbete med A3 som ligger på gångavstånd från skolan. Tillgång till sjukgymnast och rådgivning i samband med skador erbjuds via Hälsohuset i Enköping. I samarbete med Enköpings SK FK erbjuds även eleverna träningsmöjligheter på elitnivå i föreningsmiljö.

Här kan du ansöka till NIU platser på Westerlundska
Ansökan!

Kontaktperson på Westerlundska är:

Ramin Kiani tel. 0708-12 14 39 - ramin.kiani@wgy.enkoping.se

Information om NIU kan lämnas av
Olle Andersson - olle.andersson@siriusfotboll.se