Ny info kring UC+ och UC+ målvakt höst 2012!

Efter en härlig UC+ sommarcamp så har vi nu beslutat att köra vidare i höst. Vi har nu tilldelats tre tider per vecka med start v 41 2012, vilket innebär att vi åter kommer ha 135 spelare i UC+ träning.

En infoträff kommer att hållas tisdagen den 2/10 klockan 18.30. (OBS! Ny tid!)
Plats: Idrottens hus, Stora konferensrummet.

En nyhet för i höst är att onsdagarna dessutom kommer omfatta 15 platser som är öronmärkta för våra målvakter! Vi ser därför gärna att ni i föreningen uppmärksammar era målvakter på detta. Det har efterfrågats och det är med glädje vi har jobbat fram ett koncept tillsammans med målvaktsinstruktören Christofer Cylvén som vi tror kan vara både intressant och spännande! Vi har satt ett "tak" om 15 målvakter men är intresset större än så kommer vi hitta lösningar. Målvakterna kommer jobba parallellt med den ordinarie gruppen utefter samma rotationsprinciper men följs av egen instruktör.

Det har nu visat sig att intresset kring UC+ målvakt var större än vi trott och har därför varit tvungna att tänk om. Vi har valt att använda oss av samma fördelningsprincip som tidigare och därför kommer höstens målvakts UC+ främst rikta sig till dom största föreningarna. Utifrån sin "kvot" (antal spelare) skall 1 resp. 2 platser utgöras av målvakter. Om intresse inte finns hos dom 9 största föreningarna går målvaktsplatserna över till nästkommande (i storleksordning) förening. Se fördelningen nedan.
Till vårens UC+ kommer målvakts UC+ vända sig till dom föreningar som i höst inte fick några tilldelade platser.

Föreningen väljer i vanlig ordning ut de spelare som kommer att delta, dock vill vi gärna att det sker utefter samma principer som tidigare. Utbildningsnivån kommer att vara förhållandevis hög och kraven på förmågan att lyssna och följa instruktioner är för oss viktig.
Vi har beslutat att fördela spelarna utefter följande schema och tid (1745-1915) i AD-hallen, Start v 41:
Tisdag: pojkar och flickor 00-02
Onsdag: 30 pojkar och flickor 00-02 varav 15 målvakter
Torsdag: pojkar och flickor 00-02

Följande fördelning gäller initialt. Vid eventuella återbud kommer vi kontakta föreningarna åter för att fylla alla platser.

10 spelare till UC+ Vaksala, Upsala IF, Sunnersta AIF och Bälinge (fördela 6-4 pojk/flick varav 2 målvaktsplatser)
9 spelare till UC+ Danmark, GUSK, IK Sirius, Storvreta, Knivsta och VP (fördela 6-3 pojk/flick varav 1 plats märkt för målvakter)
6 spelare till UC+ Ärentuna, Hagby, UNIK och Fyris (fördela 4-2 pojk/flick)
3 spelare till UC+ Börje, Funbo och Almunge (fördela 2-1 pojk/flick om det är möljligt)
2 spelare till UC+ Wattholma, Iron, Rasbo, Skuttunge, Hagby (fördela 2-0 pojk/flick om det är möjligt)

Om det finns frågor kring UC+ så tag gärna kontakt med Stefan Nilsson på stefan.nilsson@uppland.rf.se eller med Conny Sveijer på conny.sveijer@uppland.rf.se

Anmälan göres till conny.sveijer@uppland.rf.se senast 3/10