Senaste nytt - Utbildningar i Uppland

Kallelse F03 träningsdag 2

Nu är kallelsen för träningsdag 2 för F03 publicerad. Du hittar den här!

Info om nya tränarutbildningen

Dags för första regionala flicklägret

Fler spelare i åldrarna 16-17 år ska få stöd i sin fotbollsutveckling och ta del av utbildning som hitills bara landslagsspelare fått. Det är tanken med det nya greppet med regionala läger för spelarutbildning. Det första lägret för pojkar genomfördes i april på Bosön och nu är det dags för flickorna vars läger hålls i Uppsala 24-27 maj.

Ledarutbildning på Utvecklingslägren

Inbjudan till Ledarutbildning under Utvecklingslägret 2018
Som en del av "Spelarutbildning – en helhet", erbjuder vi en tre dagars ledarutbildning för uppländska tränare i samband med både flick- och pojklägret. Klicka på rubriken för mer info!

Inbjudan P02

Inbjudan till öppen träning för P02 är nu publicerad. Klicka här för att komma till den.

Kallelse F02 träning

Kallelse till träning för F02 är nu publicerad. Se här!

Kallelse P03

Kallelse till matcher i Örebro för pojkar 03 är publicerad. Se här!

Inbjudan F03

Inbjudan till öppen träning för F03 är nu publicerad. Klicka här!

Kallelse P03

Kallelse för P03 är nu publicerad. Se här!

Kallelser F03

Kallelse och inbjudan till öppen träning för F03 är nu publicerade. Se här!

Förändringar kring "Upplandslagen"

Upplands FF kommer att förändra verksamheten i enlighet med nya direktiv från SvFF. Det innebär att vi kommer att ta bort den verksamhet som tidigare kallades observation, observationsträningar och uttagningsträningar som skedde år 14. (I år gäller det Flickor och Pojkar födda 2004). Vi kommer att bedriva öppen tematräningsverksamhet genom "Fotbollslyftet" i åldern 12-14 år.

Kallelse F01 Cup Kommunal - Slutspel

I helgen 27-28 januari är det dags för slutspel i Cup Kommunal för F01. Lovisa Delby och hennes team har tagit ut truppen som möter Gestrikland på lördag och Stockholm på söndag. Se kallelse här!

Kallelse Post Nord Cup

Den 27-28 januari är det dags för Post Nord Cups slutspel. Gruppen består av Stockholms FF, Dalarnas FF och Upplands FF och spelas inomhus i Vinnarhallen på Bosön.

Se kallelse här!

Kallelse F01 Träningskväll

F01 har en träning kvar före slutspelet i Cup Kommunal på Bosön den 27-28 januari. Den sker den 21 januari i Diöshallen i Uppsala. Kallelse finns här!

Kallelse träning P01

Den 27-28 januari spelar P01 slutspel i Postnord Cup. Den 17:e januari genomför Oscar Norrby och hans team en träning i Gimo. Se kallelse här!

Kallelse till Upplandsläger F/P 03

Den 20-21 januari kommer flickor och pojkar 2003 ha läger i Uppsala. Jessiqa Öberg Tillbom och Henrik Alriksson har tagit ut sina trupper. Se kallelser nedan:
Kallelse F03
Kallelse P03

Kallelse P01 kvalmatch Post Nord

Pojkar 2001 ska möta Gestrikland i kval till slutspelsgrupp B på Bosön i Stockholm i januari. DFK Oscar Norrby har tagit ut truppen som åker till Sandviken på fredag den 8:e december.

Se kallelse här!

Kvalmatcher och träningar F/P 01

Både Flickor 2001 och Pojkar 2001 gick till kvalmatch till gruppspel 2 i distriktsungdomsturneringarna PostNord och Cup Kommunal.

Pojkarnas speldatum är fastställt och det blev bortamatch i Sandviken mot Gestrikland den 8 december kl 19.30. De genomför en träning i Enköping den 30:e november. Se kallelse här!

Flickor 01 möter Västmanland på hemmaplan. Matchen spelas 3 december klockan 17.30 på Lötens IP. De genomför en träning 28 november inför matchen. Se kallelse här!
Se kallelse till matchen här!

Kallelse till Cup Kommunal

DFK/SU Lovisa Delby och hennes team har tagit ut truppen till helgens Cup Kommunal, gruppspel 1, Grupp D där Uppland möter Stockholm och Gotland. Se kallelse här!

Kallelse till Cup Post Nord

DFK Oscar Norrby och hans team har tagit ut truppen till Post Nord och till den förberedande träningen. Se kallelse här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter