Senaste nytt - Utbildningar i Uppland

UEFA B

UEFA-B kommer 1 mars 2016 att börja genomföras ute i landet.

Info om nya tränarutbildningen

Presentation av DFK för F/P 01

Nu är DFK-uppdragen för åldergruppen 2001 tillsatta. På flicksidan, som redan presenterats, kommer Malin Grudemo att verka och för Pojkar 01 är det Oscar Norrby från Enköping som är ny DFK.

Kallelse till Cup Kommunal

DFK/SU Lovisa Delby och hennes team har tagit ut truppen till helgens Cup Kommunal, gruppspel 1, Grupp D där Uppland möter Stockholm och Gotland. Se kallelse här!

Kallelse till Cup Post Nord

DFK Oscar Norrby och hans team har tagit ut truppen till Post Nord och till den förberedande träningen. Se kallelse här!

Kallelse träningskväll F01

DFK/SU Lovisa kallar till träningskväll före Cup Kommunal. Träningen är i Uppsala den7 november. Se kallelse här!

Kallelse F01- Träning och match

Den 22 oktober spelar F01 mot Södermanland i Enköping. Det är en heldag med träning och match.

Se kallelse här!

Kallelse P01 träningsmatch

Den 21 oktober spelar P01 träningsmatch mot Södermanland.
Se kallelse här!

Kallelse till läger för P/F03

Den 21-22 oktober är det dags för första heldagslägret för flickor och pojkar 2003. DFK Jessiqa Öberg Tillbom (F03) och Henrik Alriksson (P03) kommer varva teori och praktik under dagarna. Var noga med att läsa kallelsen (OBS! Separata kallelser för lördag och söndag).

Se kallelse:
Flickor 03
Pojkar 03
OBS! Viktig information till föräldrar och ledare

Vädjan till ledare, anhöriga och föreningar

Fotboll, och distriktslagen i det här fallet, berör och det är viktigt för oss som arbetar i organisationen eller i den operativa verksamheten inom Upplands FF att det gör det. Dock är den inte livsviktigt, varken för livet eller fotbollskarriären. Spelare som Johan Mjällby, Henrik Larsson m. fl. har tex inte varit på elitläger/utvecklingsläger men de nådde ganska långt trots/tack vare? det… I den frågan finns det många uppfattningar och det vi vet är att det inte finns någon exakt mall på hur en spelares väg till eliten ser ut eller hur den perfekta spelarutbildningen över tid ser ut för den enskilda individen.

Läs vidare här!

Kallelse P01 träning och match

Den 5 oktober tränar P01 som en förberedelse inför höstens PostNord Cup. Den 8 oktober är det dags för höstens första match då vi möter Västmanland på bortaplan. Se kallelse här!

Kallelse till Futureträning P02

Pojkar 02 har Futuresamling på Lötens IP i Uppsala den 28 september.
Se kallelse här!

Cup Kommunal och Post Nord

Flickor och pojkar 2001 kommer att spela Cup Kommunal och Post Nord helgen den 10-12 november i Uppsala. Upplands matchdagar är fredag och söndag. Motstånd för både F01 och P01 är Stockholm och Gotland. Mer information och aktivteter inför cupen kommer uppdateras löpande på F01 och P01 flikar här på hemsidan.

Fotbollslyftet hösten 2017

Nu är det dags för höstens omgång av Fotbollslyftet 2017. Fotbollslyftet riktar sig till spelare och tränare i barn- och ungdomslag 11-13 år i Uppland. Målet är att fler ska få insikt i mer och bredare utbildning och därmed en större chans att utvecklas efter sina förutsättningar samt att intresset ökar så att de spelar fotboll längre.

Kallelse F01 Träningskväll

DFK/SU Lovisa Delby och hennes team kallar till träningskväll den 19 september i Bälinge. Se kallelse här!

Träning F02

DFK Anders Ferngren och hans team samlar en större trupp för träning den 12 september i Uppsala. Se kallelse här!

Kallelse till observationsträningar P03

Nu har DFK Henrik Alriksson och hans team tagit ut spelare till observationsträningar under hösten 2017. Se kallelser här!

Kallelse till träning och utvecklingslägret för P02

DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut truppen till utvecklingslägret i Halmstad (2-7 juli) och till den träning som sker den 27 juni. Se kallelser här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter