Senaste nytt - Utbildningar i Uppland

UEFA B

UEFA-B kommer 1 mars 2016 att börja genomföras ute i landet.

Info om nya tränarutbildningen

Presentation av DFK för F/P 01

Nu är DFK-uppdragen för åldergruppen 2001 tillsatta. På flicksidan, som redan presenterats, kommer Malin Grudemo att verka och för Pojkar 01 är det Oscar Norrby från Enköping som är ny DFK.

Kallelse Post Nord Cup

Den 27-28 januari är det dags för Post Nord Cups slutspel. Gruppen består av Stockholms FF, Dalarnas FF och Upplands FF och spelas inomhus i Vinnarhallen på Bosön.

Se kallelse här!

Kallelse F01 Träningskväll

F01 har en träning kvar före slutspelet i Cup Kommunal på Bosön den 27-28 januari. Den sker den 21 januari i Diöshallen i Uppsala. Kallelse finns här!

Kallelse träning P01

Den 27-28 januari spelar P01 slutspel i Postnord Cup. Den 17:e januari genomför Oscar Norrby och hans team en träning i Gimo. Se kallelse här!

Kallelse till Upplandsläger F/P 03

Den 20-21 januari kommer flickor och pojkar 2003 ha läger i Uppsala. Jessiqa Öberg Tillbom och Henrik Alriksson har tagit ut sina trupper. Se kallelser nedan:
Kallelse F03
Kallelse P03

Kallelse P01 kvalmatch Post Nord

Pojkar 2001 ska möta Gestrikland i kval till slutspelsgrupp B på Bosön i Stockholm i januari. DFK Oscar Norrby har tagit ut truppen som åker till Sandviken på fredag den 8:e december.

Se kallelse här!

Kvalmatcher och träningar F/P 01

Både Flickor 2001 och Pojkar 2001 gick till kvalmatch till gruppspel 2 i distriktsungdomsturneringarna PostNord och Cup Kommunal.

Pojkarnas speldatum är fastställt och det blev bortamatch i Sandviken mot Gestrikland den 8 december kl 19.30. De genomför en träning i Enköping den 30:e november. Se kallelse här!

Flickor 01 möter Västmanland på hemmaplan. Matchen spelas 3 december klockan 17.30 på Lötens IP. De genomför en träning 28 november inför matchen. Se kallelse här!
Se kallelse till matchen här!

Kallelse till Cup Kommunal

DFK/SU Lovisa Delby och hennes team har tagit ut truppen till helgens Cup Kommunal, gruppspel 1, Grupp D där Uppland möter Stockholm och Gotland. Se kallelse här!

Kallelse till Cup Post Nord

DFK Oscar Norrby och hans team har tagit ut truppen till Post Nord och till den förberedande träningen. Se kallelse här!

Kallelse träningskväll F01

DFK/SU Lovisa kallar till träningskväll före Cup Kommunal. Träningen är i Uppsala den7 november. Se kallelse här!

Kallelse F01- Träning och match

Den 22 oktober spelar F01 mot Södermanland i Enköping. Det är en heldag med träning och match.

Se kallelse här!

Kallelse P01 träningsmatch

Den 21 oktober spelar P01 träningsmatch mot Södermanland.
Se kallelse här!

Kallelse till läger för P/F03

Den 21-22 oktober är det dags för första heldagslägret för flickor och pojkar 2003. DFK Jessiqa Öberg Tillbom (F03) och Henrik Alriksson (P03) kommer varva teori och praktik under dagarna. Var noga med att läsa kallelsen (OBS! Separata kallelser för lördag och söndag).

Se kallelse:
Flickor 03
Pojkar 03
OBS! Viktig information till föräldrar och ledare

Vädjan till ledare, anhöriga och föreningar

Fotboll, och distriktslagen i det här fallet, berör och det är viktigt för oss som arbetar i organisationen eller i den operativa verksamheten inom Upplands FF att det gör det. Dock är den inte livsviktigt, varken för livet eller fotbollskarriären. Spelare som Johan Mjällby, Henrik Larsson m. fl. har tex inte varit på elitläger/utvecklingsläger men de nådde ganska långt trots/tack vare? det… I den frågan finns det många uppfattningar och det vi vet är att det inte finns någon exakt mall på hur en spelares väg till eliten ser ut eller hur den perfekta spelarutbildningen över tid ser ut för den enskilda individen.

Läs vidare här!

Kallelse P01 träning och match

Den 5 oktober tränar P01 som en förberedelse inför höstens PostNord Cup. Den 8 oktober är det dags för höstens första match då vi möter Västmanland på bortaplan. Se kallelse här!

Kallelse till Futureträning P02

Pojkar 02 har Futuresamling på Lötens IP i Uppsala den 28 september.
Se kallelse här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter