Inbjudan SM för Flickor 17 år

Svenska Fotbollförbundet inbjuder till SM för Flickor 17 år säsongen 2020.

_________________________________________________________________

Information från SvFF:
Bifogat finner ni information om SM F17 säsongen 2020 samt en sammanställning med de förändringar som gjorts från säsongen 2019. Dessa förändringar är baserade på de inspel vi fick från den enkät som deltagande föreningar 2019 besvarat. Bifogat finner ni även föreskrifterna. Fri anmälan råder i tävlingen och utifrån de anmälningar som kommer in, skapas geografiskt indelade serier som sedan följs av ett slutspel.

Länk till anmälan: http://fogis.se/anmalanf17

Sista datum för anmälan är 15 januari 2020.

Information anmälan.

Tävlingsföreskrifter.

_________________________________________________________________