Uppdaterad med extra tillfälle - Tematräningar F05!

I nov/dec erbjuder vi 4 träningstillfällen, med 30 platser vid varje tillfälle, som är öppna för alla tjejer födda 2005 att anmäla sig till. Vi kommer att genomföra träningar liknande de som genomförs vid uttagningstillfällena i Januari/Februari 2020.
Träningstillfällen 2019
 26/11 – Uppsala, Stenhagen kl. 19:00 – 20:30 - Fullbokad
3/12 – Uppsala, Stenhagen kl. 19:00 – 20:30 - Fullbokad
4/12 - Norrtälje, Sportcenter kl. 18.30-20.00 - Fullbokad

Extra tillfälle:
10/12 i Bålsta (Gröna Dalens konstgräs) 19:00 – 20:30
Har du anmält dig tidigare och fått bekräftelsemejl har du plats på något av tillfällena och kan inte anmäla dig till detta tillfälle. Kallelse kommer V.47 till de tre första tillfällena.


Syftet är att du som är nyfiken på vår verksamhet nästa år får bekanta dig med Upplands FF:s spelarutbildning så att du är bekant med upplägg och med hur träningarna går till före vi börjar med våra uttagningar 2020. Vi kommer att ha instruktörer på plats som har tidigare erfarenhet av vår verksamhet men kommer också att erbjuda föreningstränare att vara nära med vid ett eller flera tillfällen på träningarna. Vi vill att så många som möjligt får ta del av och med en god dialog är med och utvecklar vår verksamhet i fotbolls-Uppland.
OBS! Vi upprättar inga reservlistor. Vi har inte möjlighet att administrera det om vi också ska med våra begränsade resurser kunna genomföra kvalitativa tematräningar. Vi har av erfarenhet räknat med några återbud (skador/sjukdomar/andra anledningar) redan vid första anmälan.

Mer info och länk till anmälan här!