Kallelse Pojkar 2004

Nu har vi observerat ca 220 pojkar födda 2004 genom 6 tematräningar och tagit ut ca 66 utespelare och 9 målvakter som kallas till 26:e eller 28:e februari.

Jag (Martin Möller) har varit på alla träningarna och har fått bra hjälp av hela teamet som varit på plats och observerat. Vi tycker gemensamt att ni är en välutbildad och även väluppfostrad grupp med fotbollsspelare. Konkurrensen är tuff och några kommer vara besvikna över att ni inte är med den här gången. Några kommer vara glada att ni är med nu. Oavsett vilket besked ni fått så finns det ett gott råd vi kan ge er: Fortsätta jobba hårt, kanske ännu hårdare på egen hand, i träning och match och visa er och oss att ni vill ta del av vår utbildningsverksamhet i framtiden. När chansen dyker upp är ni beredda!

Några av er som inte är med nu kommer vara aktuella för vår Futureverksamhet (Se mer info här) som drar igång i mars.

Se kallelse här!