Kallelse och info P2004

Nu är kallelse till halvdagslägret publicerad. Vi har kallat 33 utespelare och 4 målvakter. Vi kommer att ha en halvdag med teori och praktik. Bildspelet från teorin kommer att publiceras på hemsidan efter helgen så att alla som vill kan ta del av informationen.

Märsta IK har vid tidigt skede meddelat att de inte kan delta med sina spelare pga av andra planerade aktiviteter. Det har gjort att vi direkt har kallat in extra spelare till det här tillfället. Samtliga namn finns med på kallelsen men Märsta IK:s spelare är överstrukna.
Vi vill återigen förtydliga att det är tuff konkurrens och att det var många killar som gjorde väldigt bra prestationer som inte är med den här gången. Vi uppmuntrar dom till att anmäla sig till öppna tillfällen och fortsätta jobba hårt. Vi vill också ha en löpande dialog med tränare och kommer se matcher under våren som gör att det inte är omöjligt att ta del av utbildningsverksamheten vid senare tillfälle. Vi erbjuder nu ett öppet tillfälle den 2 april i Sigtuna Kommun (Ansgarsvallen, Prästängarna i Sigtuna).

Se här för kallelse!
Det öppna tillfället är fullt! Följande prioriteringar kommer att göras:
1) De som inte varit med alls i våra öppna träningar 2018-2019 för att få ta del av vår verksamhet.
2) De som inte var med 26, 28 februari eller är uttagna till 10 mars.
3) Därefter i turordning när man anmälde sig.
OBS! Fokus på det öppna tillfället är inte uttagning utan att erbjuda en tematräning i vår regi.

Vår Future verksamhet kommer att dra igång i april och mer info kommer om det längre fram i mars.