Vill du bli Football Fitness ambassadör?

Svenska Fotbollförbundet söker nu ambassadörer för Football Fitness! Är du intresserad?

Vad är Fotboll Fitness?
Fotboll Fitness kan definieras som organiserad spontanfotboll. Träningen kräver ingen tidigare fotbollsbakgrund och vi spelar på en mindre plan där all träning genomförs med boll. Fokus ligger på att förbättra hälsan på ett roligt och socialt sätt utan fokus på att vinna. Danska studier visar att fotboll har en mycket positiv effekt på både kondition, vikt och fettprocent. Forskningen har utförts på flera olika testgrupper och svaren pekar åt samma håll – fotboll som träningsform är fantastisk!

Läs mer om Football Fitness här!

För att läsa mer om vad det innebär att vara Football Fitness ambassadör och hur man ansöker om att vara det, klicka här!