ICAs blågula varor stöttar fotbollens integrations- och jämställdhetsarbete

Under och inför VM kommer landets ICA-butiker att sälja ett blågult sortiment till förmån för fotbollens arbete med integration, jämställdhet och demokratiska värderingar. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Svenska Fotbollförbundets sponsor ICA har tagit fram ett blågult sortiment inför fotbolls-VM i Ryssland. Totalt kommer 55 blågula varor att finnas på butikshyllorna under perioden vecka 21-28, där en mindre del av varornas pris går till Svenska Fotbollförbundets integrations- och jämställdhetsinitiativ Alla är olika, olika är bra.

Alla är olika, olika är bra handlar om allas rätt till att delta i svensk fotboll. Alla ska känna sig välkomna oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön, sexuell läggning och funktionsvariation.

Mer om Alla är olika - olika är bra.

Mer information om varför ICA stöttar Alla är olika - olika är bra.