Fotbollslyftet 2018

Nu är det dags för Fotbollslyftet 2018!

Vi startar med flickor och pojkar födda 2004. Vi genomför två tillfällen före midsommar, ett i Knivsta (Engvallen) onsdagen 13/6 18:30 - 20:30 för flickor 04, och ett i Alsike (konstgräsplan) 14/6 18:30 - 20:30 för pojkar 04. Klicka på rubriken för att läsa mer om upplägget och anmälan!

Upplägget är följande: Vi genomför en träning där det är ett givet tema (anfall och försvar) och genomför denna träning med max 45 spelare. Temat kommer att ha spelets skeenden som grund och dess färdigheter kopplade till temat.

Anmälda ledare tillsammans med instruktörer från fotbollslyftet genomför träningen, samlingen före träningen och reflektioner & återkoppling efter träningen gemensamt. Ni kommer att få ett träningspass som ni tillsammans skall genomföra på plats med instruktör från fotbollslyftet. Ni får passet i god tid så ni hinner kika på det i lugn och ro.

Ledare anmäler sig till denna fortbildning för fotbollslyftet till Roger Bergman på roger.bergman@atea.se, Ange: namn, förening, lag och roll i laget, genomförd utbildning samt om det gäller pojk eller flick.

Till varje träning är det öppen anmälan för spelare för respektive kön och årgång - max 45 spelare ges möjlighet att delta vid respektive tillfälle, först till kvarn är det som gäller! De som inte får plats placeras på en väntelista. Efter anmälningsperiodens slut får ni info om ni har en plats på träning eller på väntelista.

Spelare anmäler sig till Johanna Larsson på johanna@upplandsff.se, Ange: namn, förening, position, födelsedatum och kön.

Sista anmälningsdag är 5/6!

Vid eventuella frågor om fotbollslyftet mejla: roger.bergman@atea.se