Ny DFK för Flickor 03

Det blir Jessiqa Öberg Tillbom som blir DFK för flickor 03. Jessiqa är bosatt i Enköping och är bland annat tränare i Fannas pojkar 03 men har även andra uppdrag inom föreningen. Läs mer om Jessiqa här!

Jessiqa har varit involverad i vår utbildningsverksamhet vid några tillfällen tidigare som spelarinstruktör i distriktslag och som instruktör i UC+ i Enköping. Tidigare tränaruppdrag har varit i Fanna BK i bland annat flickjuniorer, tematräningar som fystränare i skadeförebyggande träning, Fanna BK U-lag och diverse fotbollsskolor.
Till sin hjälp som SI kommer hon ha Henrik Johansson, Örsundsbro och Tobias Andersson, Sigtuna.

Jessiqa kommer skicka ut ett personligt brev till klubbtränarna i F03 under slutet på april och obesvationsarbetet drar igång direkt efter påsk.

Välkommen Jessiqa!