Fotbollspaketet Nivå 2

Nu är det dags för Nivå 2 i vår satsning Fotbollspaketet 2014. Några små justeringar har gjorts efter att utvärderingar genomförts av instruktörer, värdföreningar och deltagare. Bland annat ges S2S mer utrymme genom att i stället för att bakas in i den redan fullspäckade fotbollskvällen så kommer vi att bjuda in föreningsledare till Uppsala för praktik i S2S. Datum meddelas under september.

Nedan ser Ni aktuella datum för Nivå 2 fotbollsdel. Föreningar som deltog i nivå 1 kommer att få en inbjudan till Nivå 2. Övriga "nya" föreningar ombedes kontakta Stefan Nilsson på stefan@upplandsff.se så snart som möjligt för att hoppa på Fotbollspaketet. Även de som deltog på Nivå 1 ombedes att kontakta Stefan om Er fortsatta medverkan! Det är kostnadsfri fortbildning i Spelarutbildningsplanen. Läs mer här!

GUSK - Torsdag 2/10
Enköpings SK - Onsdag 8/10
Sigtuna IF - Tisdag 16/9
Upsala IF - Måndag 6/10
BKV Norrtälje - Tisdag 30/9
Östhammars SK - Torsdag 18/9
Östervåla IF - Tisdag 9/9