Min Fotboll appen

Nu är det 64 000 användare och drygt 3 500 aktiva lag som använder appen Min Fotboll. Två nya funktioner finns nu tillgängliga, möjlighet att lägga upp egna matcher samt att skapa lag från en träningsgrupp som spelar i flera serier. I Uppland är den förening som har flest aktiva användare i Min Fotboll Håbo FF - 687 st! Se hur din förening ligger till och läs om hur du kommer igång om du inte redan är det genom att klicka på rubriken.

Representantskapsmöte 2019

Torsdagen den 5 december 2019.

Upplands Fotbollförbund inbjuder härmed ledamöter från Upplands Fotbollförbund föreningar till Upplands Fotbollförbund ordinarie Representantskapsmöte torsdagen den 5 december klockan 19.00 på Scandic Uppsala Nord.

Motioner till Representantskapet ska ha inkommit till Upplands Fotbollförbund senast den 1 september 2019

Klicka här för mer info

Spelformsutbildning 9mot9 - Fotbollslyftet

Spelformsutbildning 9mot9 - Fotbollslyftet riktar sig till spelare och tränare i ungdomslag 13-14 år i Uppland. Målet är att fler ska få insikt i mer och bredare utbildning och därmed en större chans att utvecklas efter sina förutsättningar samt att intresset ökar så att de spelar fotboll längre.

Ni har väl inte missat svensk fotbolls nya app?

Nu har svensk fotboll lanserat en helt ny app (Min fotboll) för Sveriges alla bredd-, barn-, och ungdomslag. Läs mer här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter