Ni har väl inte missat svensk fotbolls nya app?

Nu har svensk fotboll lanserat en helt ny app (Min fotboll) för Sveriges alla bredd-, barn-, och ungdomslag. Läs mer här!

Spelformsutbildning 7 mot 7

Den 24 april erbjuder Upplands Fotbollförbund en utbildning i spelformen 7 mot 7 med tillhörande praktik. Sista anmälningsdag är 21/4 och du anmäler dig här! Glöm inte att ange vilken förening du tillhör.

Vill din förening vara medarrangör?

Upplands Fotbollförbund har under flera år arrangerat DM-dagen tillsammans med Börje SK. Sedan 2010 har föreningarna kunnat ansöka om att vara en medarrangör av Distriktsmästerskapets finaler (DM dagen) tillsammans med Upplands Fotbollförbund. Under 2019 går avtalet ut med BKV Norrtälje och Upplands FF:s styrelse har beslutat att gå ut med en intresseanmälan till våra föreningar om att arrangera DM-dagen åren 2020 och 2021.

Läs mer om förutsättningarna och intresseanmälningen här!

Min Fotboll, dela matchen - dela upplevelsen

Min Fotboll är bredd-, barn-, och ungdomsfotbollens alldeles egna nylanserade app som SvFF och distrikten står bakom. Den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten har som syfte att skapa mer engagemang och uppmärksamhet kring bredd-, barn- och ungdomsmatcher.

Uppdaterad matchkallelse för P04 i Örebro

Den 6 april har vi kallat spelare till två matcher mot Örebro Läns FF i Lillån (strax utanför Örebro). Några spelare kommer att delta i bägge matcherna mer eller mindre omfattande. Anledningen är att alla som åker till Örebro ska få rejält med speltid och inte bara korta inhopp, dock kommer inte alla att få spela exakt lika mycket. Vid återbud kommer nya spelare att kallas in. Kallelse finns här! (Uppdaterad kallelse 5/4 kl 20.54)

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter