Välkomna!

Varmt välkomna till årets Fotbollsforum 2018. Klicka här för att komma till inbjudan och anmälan. Sista anmälningsdag är 13 oktober.

GDPR

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt, och i enlighet med dataskyddslagstiftningen. Upplands Fotbollförbund har därför tagit fram ett dokument om hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Informationen vänder sig till dig som:

- är tränare, ledare, domare, spelare, förtroendevald eller personal i förening.
- besöker vår hemsida eller våra plattformar i sociala medier.
- på annat sätt kommunicerar med oss.

Klicka här för att komma till dokumentet.

Sök projektbidrag

Välkomna att söka pengar via Alla är olika - olika är bra. Du kan söka om pengar till ditt projekt oavsett storlek, så länge det svarar upp på kriterierna. Klicka på rubriken för att läsa mer.

1 september-regeln

Vi är nu inne i augusti månad och passar därför på att påminna om hanteringen av övergångshandlingar i samband med 1:a september-regeln. En spelarövergång måste vara genomförd och betald senast den 31 augusti för att spelaren ska få spela i serie och kval under resten av säsongen 2018. Se RB kapitel 4, 3 § i sin helhet.

Resultat Junior DM-final

Grattis Vaksala SK.
Finalen spelades mellan Vaksala SK och BKV Norrtälje där resultaten i de två matcherna blev:
BKV Norrtälje - Vaksala SK 1-3.
Vaksala SK - BKV Norrtälje 2-1.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter