Kallelse Pojkar 2004

Under våren nu så har vi haft en intensiv period med Pojkar 2004. Många spelare, ca 250 stycken, har deltagit i vår öppna verksamhet som vi också fortsätter med parallellt med den nu selekterade delen. Den 24 mars är det dags för internmatch på Bälinge IP.
Kallelse till den 24 mars finns här!

Vi startar också upp Futureverksamheten för pojkar 2004 den 30 mars.
Här finns kallelsen för Future team.

För er som är nyfikna så finns det aktuell information om P2004 här!

Årets barn- och ungdomsförening

Upplands Fotbollförbunds pris till årets barn- och ungdomsförening 2018 tilldelades Åsunda IF.

Åsunda IF har som barn- och ungdomsförening arbetat på ett mycket strukturerat och bra sätt med att kvalitetssäkra hela sin organisation.

Åsunda IF erbjuder sina ledare och tränare utbildning kontinuerligt så att alla som vill får en möjlighet till att utbilda sig.

Åsunda IF har under året tagit fram nya policydokument som är väl genomarbetade vilka vilar på en god värdegrund som följer SvFF:s riktlinjer.

Åsunda IF har bra förutsättningar för att erbjuda träning och match på sin arena.

Stort grattis Åsunda IF!

Certifierade föreningar 2018

På årsmötet tilldelades Knarrbacken FC, FC Arlanda och Films SK ett diplom för deras arbete med certifiering av förening.

För ett väl genomfört arbete med framtagandet och implementeringen utav en utbildningsplan, spelarutbildningsplan, ledarförsörjningsplan, verksamhetsplan, drog- och alkoholpolicy, trafiksäkerhetspolicy samt nolltolerans.

Stort grattis Knarrbacken FC, FC Arlanda och Films SK!

Årets domare

Bo Heléns hederspris till årets domare i Uppland 2018 gick till Camilla Roll Hellemarck.

För att med stort engagemang och ett uppträdande som tjänar som ett föredöme för samtliga domare i distriktet.

Därtill genomfördes under säsongen stegutbildningen i SvFF:s regi med utmärkt betyg vilket kröntes med en uppflyttning till SvFF:s regionsgrupp till säsongen 2019.

Ett stort grattis säger vi till Camilla Roll Hellemarck!

Information/Kallelse Pojkar 2003

Pojkar 2003 startar upp sin verksamhet 2019 med en ny fotbollsutvecklare på plats. Magnus Eriksson tar över efter Henrik Alriksson. Henrik är rektor i Heby kommun och har fått mindre tid för att kunna jobba med Upplands FF:s verksamhet och tog därför beslutet att inte fortsätta. Vi tackar Henrik för ett ypperligt arbete med Pojkar 2003 och önskar honom all lycka med framtida uppdrag i och utanför fotbollen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter