Fokus på glädje, ansträngning och lärande

Fotbollens spela, lek och lär fastslår att barn- och ungdomsfotbollen ska fokusera på glädje, ansträngning och lärande. Martin Möller, Utvecklingskonsulent på Upplands Fotbollförbund, har svarat på några frågor om vad detta innebär i praktiken.

Karl-Erik Nilsson - Fair Play

Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson pratar om riktlinjen Fair Play. Han ger exempel på direkta händelser, positiva minnen, föräldraengagemanget med mera!

Fair Play

Riktlinjen Fair Play är en stor och viktig del för arbetet hos Upplands Fotbollförbund. Men hur jobbar vi med frågan? Det kan Thomas Lundqvist, Domarkonsulent på Upplands Fotbollförbund, förklara.

Damlandslaget - Barns och ungdomars villkor

Några från det svenska damlandslaget berättar om varför de började spela fotboll och om vad de tycker är roligt med sporten.

P02 - Träning på söndag istället för lördag!

Den öppna träningen som skulle vara på lördag den 21/4 kommer vara på söndag 22/4 istället. Samma tid och samma plats som innan. Alltså: P02, öppen träning på söndag 22/4, samma tid och samma plats som tidigare!

Barns och ungdomars villkor

Riktlinjen Barns och ungdomars villkor handlar om att fotbollen ska vara en attraktiv sysselsättning för barn och ungdomar. Förbund, föreningar och ledare behöver då ta hänsyn till varje individs förutsättningar och anpassa sig både efter spelarnas mognad men även efter samhällsutvecklingen. Chasmine Wahlberg, barnfotbollskonsulent på Upplands Fotbollförbund, har svarat på några frågor om hur distriktet jobbar med frågan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter