Fotbollslyftet 2017

Fotbollslyftet riktar sig till spelare och tränare i ungdomslag 11-13 år i Uppland. Målet är att fler spelare, men också tränare/instruktörer, ska få insikt i mer och bredare utbildning och därmed en större chans att utvecklas efter sina förutsättningar samt att intresset ökar så att de spelar fotboll längre.

Föreningsenkäten – hjälp oss hjälpa er!

Under våren är det åter dags för föreningsenkäten. Ett mejl med länk till enkäten skickas till den officiella föreningsadressen. Svarsperioden pågår 24 april-3 maj och alla föreningars svar behövs. Genom enkäten får vi grundfakta om vilka vi är - spelare och ledare, i vilken ålder, med mera. Det är ett viktigt underlag för svensk fotbolls strategiarbete och vår plan för att tillsammans göra fotbollen ännu bättre!

Cafékväll med Peter Gerhardsson

Upplands FF – 100 år!

Upplands Fotbollförbund fyller 100 år 2017 och som ett led i vårt firande under året så inbjuder vi tillsammans med Upplands Idrottshistoriska föreningen till en Cafékväll på Tunabergsskolan i Uppsala, tisdagen den 9 maj kl. 19.00.

DFK F/P 2003

Jessiqa Öberg Tillbom och Henrik Alriksson har rekryterats som distriktsförbundskaptener för flickor 2003 respektive pojkar 2003. De har fått möjlighet att kort presentera sig själva och lite tankar kring verksamheten i ett personligt brev.

Dubbelmatch F02 mot Södermanland

DFK Anders Ferngren och han s team har tagit ut en trupp med 28 utespelare och 4 målvakter för dubbla möten med Södermanland den 29 april. Se kallelse här!

Inför seriestarten

Här kan du ta del av information från Upplands Fotbollförbunds Tävlingskommitté och Domarkommitté.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter