Vill din förening vara medarrangör?

Upplands Fotbollförbund har under flera år arrangerat DM-dagen tillsammans med Börje SK. Sedan 2010 har föreningarna kunnat ansöka om att vara en medarrangör av Distriktsmästerskapets finaler (DM dagen) tillsammans med Upplands Fotbollförbund. Under 2019 går avtalet ut med BKV Norrtälje och Upplands FF:s styrelse har beslutat att gå ut med en intresseanmälan till våra föreningar om att arrangera DM-dagen åren 2020 och 2021.

Läs mer om förutsättningarna och intresseanmälningen här!

Min Fotboll, dela matchen - dela upplevelsen

Min Fotboll är bredd-, barn-, och ungdomsfotbollens alldeles egna nylanserade app som SvFF och distrikten står bakom. Den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten har som syfte att skapa mer engagemang och uppmärksamhet kring bredd-, barn- och ungdomsmatcher.

Uppdaterad matchkallelse för P04 i Örebro

Den 6 april har vi kallat spelare till två matcher mot Örebro Läns FF i Lillån (strax utanför Örebro). Några spelare kommer att delta i bägge matcherna mer eller mindre omfattande. Anledningen är att alla som åker till Örebro ska få rejält med speltid och inte bara korta inhopp, dock kommer inte alla att få spela exakt lika mycket. Vid återbud kommer nya spelare att kallas in. Kallelse finns här! (Uppdaterad kallelse 5/4 kl 20.54)

"Inget är svårt - bara roligt."

På måndagar mellan 16:00 - 17:00 är det full aktivitet i Västerledsskolans gympasalar. Ett positivt, härligt gäng kommer in i salen, tar på sig sina fotbollströjor, delar in lag och drar igång en timmes GåFotboll. Jag fick delta på deras träning och även intevjua en utav deltagarna, Torgny Carlsson (i grön tröja), för att få veta mer om deras GåFotboll. Klicka här för att läsa intervjun.

Kallelse Pojkar 2004

Under våren nu så har vi haft en intensiv period med Pojkar 2004. Många spelare, ca 250 stycken, har deltagit i vår öppna verksamhet som vi också fortsätter med parallellt med den nu selekterade delen. Den 24 mars är det dags för internmatch på Bälinge IP.
Kallelse till den 24 mars finns här!

Vi startar också upp Futureverksamheten för pojkar 2004 den 30 mars.
Här finns kallelsen för Future team.

För er som är nyfikna så finns det aktuell information om P2004 här!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter