Barns och ungdomars villkor

Riktlinjen Barns och ungdomars villkor handlar om att fotbollen ska vara en attraktiv sysselsättning för barn och ungdomar. Förbund, föreningar och ledare behöver då ta hänsyn till varje individs förutsättningar och anpassa sig både efter spelarnas mognad men även efter samhällsutvecklingen. Chasmine Wahlberg, barnfotbollskonsulent på Upplands Fotbollförbund, har svarat på några frågor om hur distriktet jobbar med frågan.

Spelarutbildningsplan i praktik 6 maj

Välkomna till Uppsala och Diöshallen 6 maj för att ta del av SvFF spelarutbildningsplan SUP för barn och ungdomar. 14,30-15,30 nivå 1 och 15,45-16,45 nivå 2-3.
Kom och var med hela em eller bara på det som passar dig. Övningstrupper som leds av UFF´s instruktörer kommer visa hur ni kan jobba med era träningar för att uppnå era mål. Gratis. Anmälan

Jonna Andersson & Fridolina Rolfö - Fotboll för alla

Jonna Andersson och Fridolina Rolfö spelade tillsammans i Linköping och har spelat tillsammans i landslagen. Nu berättar dem om hur de har blivit välkomna in i nya lag, samt hur dem själva välkomnar nya lagkamrater in i sina egna lag.

Tränarfortbildning 5 mot 5

Upplands FF kommer under 3 datum under våren erbjuda er tränare som har lag i åldrarna 8-9 år att få en unik utbildning med inriktning på 5 mot 5, du väljer tillfälle som passar dig. Spelarutbildning en helhet på 2,5 tim som innehåller spelarutbildningsplan , spelformen 5 mot 5 - matchen som lärande, fotbollens spela lek och lär och tränarutbildningen. Inbjudan och anmälan. Gratis

Fotboll för alla

Riktlinjen Fotboll för alla handlar om att göra fotbollen tillgänglig och attraktiv för alla. För att detta ska ske behöver samtliga inblandade i verksamheten tillsammans göra ett stort jobb i flera frågor. Lotta Törnkvist, föreningsutvecklare på Upplands Fotbollförbund, har svarat på några frågor om hur distriktet jobbar med den här frågan.

Emil Forsberg - Hållbart idrottande

Fotbollens spela, lek och lär - Hållbart idrottande
Emil Forsberg höll på med flera olika sporter långt upp i tonåren - något som han menar har givit honom en allsidig träning och gynnat hans fotbollskarriär. I videon pratar han om sin uppväxt kopplat till riktlinjen Hållbart idrottande.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter